Sadržaj portala

Nuxe Aquabella: set za njegu mješovite kože u tri koraka

Mješovita koža zbog problematične T-zone (nos, čelo, brada) spada u najzahtjevniji tip kada je u pitanju njega te su joj potrebni pomno odabrani sastojci kako bi bila zdrava i očuvana. Za to se pobrinuo francuski brend Nuxe, koji u novoj liniji zvanoj Aquabella predstavlja set koji u tri koraka mješovitoj koži donosi svježinu te vidno unaprjeđuje njezinu kvalitetu. Rezultat je matirana, blistava i zaglađena koža.

Ritual njege sastoji se od ova tri prozivoda:

  1. Aquabella® Gel za čišćenje s mikro piling česticama – dubinski čisti kožu i osvježava ten. Koža je čista i blistava. Svakoga jutra i večeri, prstima nanesite na vlažnu kožu (izbjegavajući područje oko očiju) te zatim isperite.
  2. Aquabella® Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje – zaglađuje teksturu kože i sužava pore. Nanesite na lice ujutro i/ili navečer pomoću pamučne blazinice izbjegavajući područje oko očiju.
  3. Aquabella® Hidratantna emulzija za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože – uljepšava kožu cijelog lica: koža je zaglađena,  njezina je tekstura pročišćena, a ten je matiran i blistav. Nanesite ujutro i/ili navečer na lice i vrat nakon primjene Losiona za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora.