Sadržaj portala

3. konferencija HUC-a: „Prozor u coaching: Coaching nove generacije“

Coaching dobiva sve više značenja u poslovnom svijetu. Upravo zbog toga, ove godine po treći put održava se konferencija Prozor u coaching, 24.10.2019. u hotelu Hilton Garden In u Zagrebu, od 9h do 17h.  Pod krovnom temom „Coaching nove generacije“ stručnjaci iz područja coachinga i Ljudskih potencijala bavit će se temama kao što su:

Budućnost coachinga, neuroznanost u odnosu coacha i klijenta, kako coachingom do

zadovoljstva na radnom mjestu? Kakve veze imaju junaci iz bajki s coachingom i liderom? Kako u organizaciji funkcionira „stara“, a kako nova generacija milenijalaca? Koja je razlika? Podržavaju li organizacije mlade roditelje i što se mijenja? Skrivaju li se u nama potencijali koje možemo bolje iskoristiti? A pozitivna psihologija? A somatski leadership? A što ako pogriješimo – kako s greškama? A što u timu i coachingu timova? Kako donosimo odluke?

Devet coacheva Hrvatske udruge za coaching, i gost Tim Baxter, korporativni trener,  s Vama će podijeliti znanja i trendove u disciplini koja se stalno razvija i ne prestaje osvajati znanstvenike, korporacije i sve one koji podupiru osobni razvoj u poslovnoj zajednici, ali i žele ostvariti kvalitetan utjecaj na ljudski život i doprinijeti svijetu.

Ove godine konferenciju podražava WBECS – World Business and Executive Coach Summit – globalni lider u svijetu edukacije i profesionalizacije coachinga, partner koji nagrađuje svakog sudionika konferencije vrijednim poklonom – jednogodišnjom kotizacijom za WBECS program.

Uz WBECS, konferenciju partnerski podržava Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), medijski partneri su zaposlena.hr i Lider, te sponzori: SedamIT, Podravka, S’Oliver, Digitalna Avantura, Sberbank.

Detaljne informacije i prijave na: https://www.hr-coaching.hr/prozor-u-coaching-2019/

Dodatni linkovi: Entrio FacebookFacebook Event,  Linkedin