Deset neizostavnih putnih dodataka - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

Deset neizostavnih putnih dodataka

Piše: Lucija Boko

Ako ste u avionu više nego u svom stanu, spremate otići na odmor, ili u slučaju da tražite ideje za originalan poklon – pogledajte dodatke za putovanja koje vam preporučamo. Pripremili smo sve što vam je potrebno za ugodno putovanje, uključujući i ne tako glamurozan dio dolaska do odredišta.

Uz ručnu avionsku prtljagu i “škrte” dimenzije koje dopuštaju aviokompanije, znamo da dobro dođe veća torba koju možete koristiti i nakon putovanja. Predlažemo ovu torbu koju nećete imati problema ukomponirati u svakodnevne lookove.

Umjesto da ostavljate u nepreglednim plastičnim vrećicama, učinite si uslugu i organizirajte prljavu odjeću, cipele, rublje i pidžamu u set slatkih platnenih vrećica.

Ako se niste voljni osloniti na nepouzdana hotelska sušila za kosu, isprobajte maleni, ali dovoljno snažan, fen koji se jednostavno sklapa i stane u svaku prtljagu. Ili još bolje; cijeli mini set za stiliziranje kose.

Teško je pronaći idealan putni set, ali s našim prijedlogom Chanel putnog seta igrate na sigurno. Ovo mirisno putno pakiranje Chance sadrži sve što vam treba!

Kao dodatak upečatljivom stilu dodali smo ovaj kričavi držač za putovnicu s kojim nećete proći neopaženo.

Ove bežične slušalice će vam poslužiti svaki dan, ali na putovanju će posebno dobro doći kada izoliraju zvukove uplakanog djeteta na avionu ili hrkajućeg gospodina koji sjedi do vas. Plus, nema više zapetljanih slušalica!

Veliki šešir bit će neizostavan dodatak ukoliko se spremate negdje na odmor, a naš je prijedlog ovaj D&G kojeg lako možete naručiti putem interneta.

U žurbi i trčanju po aerodromskim terminalima dobro će vam doći mala torbica oko struka u koju ćete moći na sigurno spremiti putovnicu, kartice i novce. Uz to, nije na odmet da je stylish poput ove.

Ovaj gadget koji će vas paradoksalno vratiti u neka starija vremena, printer je najnovije tehnologije. Oduševit će vas svojom jednostavnošću i brzinom. Pogotovo će poslužiti ako imate prijateljicu koja nikad ne pošalje vaše zajedničke slike s odmora – vrijedi i ako ste vi ta prijateljica.

I za kraj neizostavni dio svakog putovanja; ručna prtljaga Samsonite.

Nastavite čitati