Konferencija: Prozor u coaching 2019. - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

Konferencija: Prozor u coaching 2019.

Što je to coaching nove generacije? Što donosi budućnost coachinga? Što na to kažu neuroznanost i zrcalni neuroni? Što nas to sprječava da koristimo svoje potencijale, tko nas to sabotira? Što je somatski leadership? Mistake management ili kako učimo iz grešaka? Kako organizacije podržavaju mlade roditelje?

Ova pitanja zasigurno ste si postavili ukoliko ste liderica, menadžerica, HR-ovka ili pak coach. Hrvatska udruge za coaching (HUC) uz podršku partnera WBECS – World Business and Executive Coach Summit, vam nude odgovore na navedena i još brojna druga pitanja iz svijeta edukacije i i profesionalizacije coachinga.

U hotelu Hilton Garden Inn, 24. listopada održat će se 3. Konferencija Hrvatske udruge za coaching pod nazivom „Prozor u coaching“. Posjetitelji konferencije imat će priliku u razdoblju od 9 do 17 sudjelovati na vrijednim radionicama, panel diskusijama, predavanjima kao i osvojiti vrijedni poklon partnera WBECS – jednogodišnji besplatan kod za pristup 2019 WBECS Full Summitu – za više od 70 live prezentacija najprominentnijih svjetskih mozgova coachinga. 

Konferenciju će predvoditi iskusni coachevi HUC-, kao i gost Tim Baxter (International Leadership Dynamics trainer ) koji će sa sudionicima konferencije podijeliti svoja znanja, vještine i trendove u disciplini koja se stalno razvija i osvaja znanstvenike, korporacije i sve one koji podupiru osobni razvoj u poslovnoj zajednici, ali i žele ostvariti kvalitetan utjecaj na ljudski život i doprinijeti svijetu. Visoka stručnost, vrijedna znanja i zanimljive radionice, samo su neki od razloga zašto je ova konferencija događaj koji nikako ne želite propustiti.

Detaljne informacije i prijave na: https://www.hr-coaching.hr/prozor-u-coaching-2019/

Dodatni linkovi: Entrio Facebook, Facebook EventLinkedin