MUST HAVE jesenski komad izrađen u samo 100 primjeraka - bomberica s potpisom Lane Puljić u suradnji s Jägermeisterom - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
Lana Puljić

MUST HAVE jesenski komad izrađen u samo 100 primjeraka – bomberica s potpisom Lane Puljić u suradnji s Jägermeisterom

Oni koji se sjećaju svojih prvih izlazaka, ali i oni koji će tek krenuti u njih, sa smiješkom će potvrditi da su, uz otkačenu ekipu i glazbu koja tjera na ples, za idealan noćni provod potrebne još dvije stvari – odvažna odjevna kombinacija i ice cold shot omiljenog pića. To potvrđuje i produkt suradnje etabliranog hrvatskog brenda Lokomotiva i Jägermeistera, najpoznatijeg njemačkog premium biljnog likera.

Esencija Jägermeistera, koja počiva na postulatu bespoštednog perfekcionizma, utkana je u sam dizajn zeleno-narančaste jakne koja u isto vrijeme može biti nonšalantna i opuštena, ali i stroga i odmjerena. Upravo to su postulati na kojima počiva i filozofija Lokomotive, koja često unutar dizajna spaja ono što je u teoriji nespojivo, ali što u konačnici savršeno funkcionira.

Reversable i vodonepropusna bomber jakna u bojama Jägermeistera stvorena je za izlaske nakon kojih prohladni jutarnji povjetarac razbudi i one koji su cijelu noć lupali nogama o pod.

Bomberica je uniseks, jednostavna za kombiniranje, lagana, udobna, praktična i funkcionalna, može se naručiti u pet veličina i mogu je odjenuti i žene i muškarci, od tinejdžerskih dana pa do već vrlo ozbiljnih godina. Tko god je odabere, brzo će otkriti njezinu dodatnu značajku – skriveno mjesto za čuvanje mini pakiranja Jägermeistera.

Must have komad ove jeseni predstavljen je na ekskluzivnom eventu u zagrebačkom A most unusual gardenu, a dostupna je na web shopu Lokomotive, u limitiranom izdanju od 100 primjeraka i po cijeni od 956 kuna.