Ukorak s digitalizacijom - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
dessange poklon kartica

Ukorak s digitalizacijom

Tvrtka Estetic Uvema Nova s brandom DESSANGE svoj projekt digitalizacije započela je i prije nego što su nastupile poslovne promjene izazvane pandemijom Covida-19. Početkom 2020. lansirana je modernizirana web-stranica s web-shopom.

Cilj je bio ponuditi dodatnu vrijednost brenda Dessange, omogućiti dostupnost svih svojih proizvoda za njegu kose te se predstaviti u skladu s novim tehnologijama i vizualnim standardima.

Odmah nakon otvaranja nove moderne web-stranice, počela je komunikacija prema klijentima putem društvenih mreža Facebooka  i Instagrama kako bismo ih upoznali s novim mogućnostima i ponudom.

Željeli smo što brže probuditi interes klijenata za istraživanjem široke ponude visokokvalitetnih proizvoda za njegu kose, koje nudi Dessangeov web-shop. Među bazičnim proizvodima kuće Dessange, Phytodess je bio prvi u ponudi, zatim je ponuda obogaćena paletom visokokvalitetnih proizvoda Kerastase i Moroccaniol

Osim proizvoda, u ponudi je Dessangeovog web-shopa i posebna usluga – DAROVNA KARTICA DESSANGE s iznosima 300, 500, 800 i 1000 kuna. Crna brendirana kutija s karticom obostranog tiska, dimenzija 11,5 x 9,5 cm, pakirana je s uzorcima proizvoda za njegu kose, kartom ljepote i popisom usluga salona sa cijenama.

Kako bi dar bio poseban, DESSANGE je otišao korak dalje i omogućio personalizaciju kartice.

Darovna kartica može biti personalizirana: ispisan tekst posvete, logo i slično. Može se dostaviti na adresu naručitelja ili direktno na adresu osobe kojoj se daruje. Za personalizaciju i izradu posvete, odnosno čestitke potrebno je prilikom kupnje na e-mail info@dessange.com.hr  poslati tekst posvete i naznačiti ime naručitelja, kao i eventualnu drugu adresu za dostavu. Darovna kartica iskoristiva je 60 dana od datuma ispisanog na kartici.

Osim digitalizacije putem web-stranice, tvrtka svojim klijentima omogućuje još jednu digitalnu inovaciju – QR kod.

QR-quick responde je direktna poveznica na Dessangeov web-shop. Trebate samo prisloniti kameru svojeg pametnog telefona i on će vas direktno lansirati na web-shop, kako biste započeli kupnju.