TonyMoly: proizvodi za neodoljivu kožu u najslađem pakiranju - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

TonyMoly: proizvodi za neodoljivu kožu u najslađem pakiranju

Piše: Antonia Kulić

U Muller prodavaonice u Hrvatskoj konačno su stigli proizvodi koji će nam otkriti tajne porculanske kože Azijatkinja. Upravo zahvaljujući TonyMolyju i Hrvatice imaju priliku njegovati svoju kožu invativnim sastojcima ovog korejskog branda.

TonyMoly je kozmetika nastala kao spoj moderne tehnologije, prirodnih sastojaka i zasigurno najšarmantnije ambalaže s ciljem da rezultira njegovanom kožom s neodoljivim sjajem. Ekološki orjentiran, TonyMoly u svojim proizvodima uključuje brojna vrijedna ulja, ekstrakte tipičnih azijskih biljaka, kao i djelotvorne aktivne sastojke iz fermentirane soje, đumbira, bambusa i zelenog čaja čija je djelotvornost višestruko znanstveno dokazana. Također, proizvodi su kreirani za sve tipove kože bez ostavljanja masnog sjaja.

Ono što kod ovog korejske brenda najviše osvaja su pakiranja proizvoda. Od sticka u obliku pande, šarenih maski za lice, krema u obliku voća, pa sve do balzama u obliku usana. Pored toga, ovi proizvodi uistinu i jednako dobro mirišu.

U nastavku donosimo must have proizvode koje morate isprobati:

Sheet maske koje dolaze u raznim pakiranjima za različite tipove kože u čak 14 izdanja. Zahvaljujući sastojcima poput crnog blata, ugljena, algi i morske trave savršene su za svakodnevnu njegu lica te će kožu lica učiniti nahranjenom, čvrstom i zaglađenom. 

Balzam za usne Kiss Kiss BBO BBO koji u neodoljivom pakiranju s mirisom meda i borovnice svake usne čini neodoljivo mekima.

Kreme za ruke, među kojima možete birati između one u obliku pande ili banane, sve ovisi o vašem ukusu, a obje kreme će ruke učiniti hidratiziranima tokom cijeloga dana.

Stoga, ukoliko već niste, nagradite se nekim od proizvoda ove najslađe kozmetike.

Nastavite čitati