Neodoljivi optimizam nove kolekcije - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
Zena u šarenoj haljini i muškarac u šarenoj košulji i plavom sakou

Neodoljivi optimizam nove kolekcije

U ritmu dana koji postaju sve dulji i prvih, iole toplijih, sunčevih zraka koje sramežljivo najavljuju proljeće, u svima se nama nenadano budi taj čudesni, no pomalo zaboravljeni optimizam, a upravo je nitima optimizma nepogrešivo protkana i nova kolekcija za toplu sezonu renomiranog varaždinskog brenda Varteks.

U nekoliko različitih, ali povezanih modnih linija, Varteksova vizija nadolazećeg proljeća i ljeta odiše jednostavnošću i lakoćom svakodnevne elegancije, a sveopćem dojmu vedrine pridonosi infuzija jarkih boja te razigranost upečatljivih uzoraka.

Klasika s pomakom, kao prepoznatljivi pečat Varteks estetike, prožima svaki šav nove kolekcije slaveći bezvremenski šarm klasike i ne zanemarujući recentne trendove, a suptilna reminiscencija na neke prošle modne ere, poput šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća, vidljiva je u krojevima i ponekom detalju.

No, ono što kolekciju čini posebno primamljivom jest njezina prilagodljivost različitim prigodama i modnim stilovima, odjevni komadi jednostavno se kombiniraju te služe kao osnova za beskonačni broj odjevnih kombinacija, ovisno o detaljima kojima ih odlučite zaokružiti.

Naravno, u beskompromisnom spoju vrhunskih, rafiniranih tkanina, savršenih krojeva i pedantne izrade koji već više od stoljeća čini Varteksov DNA, a koji u svaki odjevni komad nepogrešivo upliće kreativna direktorica Martina Vrdoljak Ranilović. 

Osnovu Varteksove ženske kolekcije za toplu sezonu čine neodoljivi i, već sezonama, super popularni kompleti sačinjeni od sakoa i suknje ili hlača u istoj boji ili uzorku. U kolekciji se tako posebno ističe vibrantno zeleni komplet sastavljen od jakne s kragnom koja podsjeća na one iz sedamdesetih godina, midi hlača trapez kroja i asimetrične suknje visokog struka.

Muški dio kolekcije za nadolazeće proljeće i ljeto ponešto je estetski staloženiji, no niti njemu ne manjka vedrine. U prepoznatljivom Varteks stilu, fokus muške kolekcije iznova je na odijelima u vrhunskom spoju kvalitetnih materijala, klasičnih krojeva i minuciozne izrade.

Nastavite čitati