Odaberite Takenoko kutiju po želji i uživajte u japanskoj hrani - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
Takenoko personalizirana kutija hrane s japanskim speijalitetima

Odaberite Takenoko kutiju po želji i uživajte u japanskoj hrani

Iako su nam bezbrižna okupljanja i slavlja na koja smo ranije navikli trenutno poprilično ograničena, to nije razlog da ovaj zimski mjesec budete uskraćeni za ukusna, svježe pripremljena i hranjiva jela koja će oduševiti vaše nepce i ugrijati vaše tijelo. Stoga je Takenoko odlučio obradovati svoje drage goste i pripremiti divne kutije napunjene najpopularnijim japanskim zalogajima.

Takenoko kutije idealne su za proslave rođendana, godišnjice, blagdanska obiteljska i poslovna okupljanja.

Zamišljene su kao potpuni obrok u više sljedova za dvije do tri osobe te dolaze u kombinacijama predjela, sushija, sashimija i glavnih jela. Ukupno je 6 kombinacija paketa, čiji nazivi nose japanska imena za ljubav, blagostanje, radost i sl., sve što nam je potrebno u ovim čudnovatim vremenima. Potpuno su ekološki osviještene, dolaze bez plastike, s vrlo popularnom cijenom.

Hoshi (u prijevodu zvijezda) nudi sve što je potrebno za jedan zvjezdani obrok; od spring rollsa, gyoza, bifteka, preko uramakija, nigirija od tune i lososa, salate i riže. Fukushi (blagostanje) nudi pečeni losos, age ebi, salatu kakuni, tempuru i jos puno iznenađenja. Aisuru (ljubav) krije divnu kombinaciju pačjeg confita, teriyaki piletine, sashimi i hosomaki nigitoro. Umi (more) sastavljen od najfinijih delicija iz mora, poput black coda, toro tune i sl., dok je za sve vegetarijance i vegane namijenjen Vege. Uz to, istinski sushiljupci mogu naručiti Sushi Box – kutijicu prepunu najfinijih nigirija, makija, uramakija i hosomakija s Takenoko potpisom.

Još jedan novitet u ponudi je Ramen Kit – odnosno sve što je potrebno za pripremu najpopularnijeg azijskog jela. Ova gusta topla i nutritivno kvalitetna japanska juha idealna je za hladne zimske dane, a u Japanu često zamjenjuje glavno jelo.

S obzirom na to da je za pravi ramen temeljac potrebna određena razina vještine, određeni vremenski period i kvalitetne namirnice, Takenoko je ovim jedinstvenim paketom odlučio olakšati njegovu pripremu. Unutar paketa nalaze se gotovi i već pripremljeni sastojci za pravi japanski ramen to-go. Sve je svježe pripremljeno i vakumirano, potrebno je samo servirati i uživati u ovom istinskom umami jelu. Može se i lako smrznuti te izvaditi ukoliko ste u žurbi i željni jednog vrlo hranjivog i zdravog obroka.

Takenoko personalizirani box idealan je izbor kao poklon kad nekog želite razveseliti ili iznenaditi najfinijim japanskim jelima, a može se naručiti putem dostave ili kao opcija za van (pick-up). Adresa je Masarykova 22, a broj telefona +385 1 6463 385.