Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama

U životu ste se sigurno našli u bezbroj situacija kada vam je potreban netko tko će vam dati savjet, pružiti podršku i usmjeriti vas na pravi put. Upravo su to samo neke od prednosti kada imate mentora.. Kao takvi, mentori su poput „centara znanja i prilika“ koji nam šire vidike, pružaju uvid u svoja iskustva koja nam mogu biti od iznimne koristi i pomažu nam izgraditi profesionalnu mrežu jer su upravo oni često izvor povezivanja s ljudima koji nam mogu biti od velike koristi na profesionalnom putu.

Isto tako, da put do uspjeha u poslovnom svijetu nije nimalo lak svjedoče brojne žene koje su se susrele s velikim izazovima u karijeri. Kako bi si međusobno pomogle i poslovno usavršile, projekt „Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama“ pokrenut je upravo s tim ciljem.

Naime projekt je osmišljen  kao oblik networkinga među ženama koji je magazin Zaposlena pokrenuo još 2014. godine. Prepoznavši dobru namjeru ovog projekta, kao medijski partner i ove godine priključio se Večernji list.

Mentoriranje je danas jedna od najpopularnijih vrsta suradnje i obuka, pomoću koje se ostvaruju brojni potencijali, dolazi do dolazi do jačanja znanja i vještina, a sve u svrhu poboljšanja i napredovanja mentoriranog.

Stoga vas pozivamo da se prijavite na sudjelovanje na projektu Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama, sve  novosti i tko su ovogodišnje mentorice saznajte putem našeg weba i https://www.vecernji.hr/mentorstvo-medju-zenama .