Održan četvrti sastanak Mentorstva - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
cetvrti-susret-mentorstva

Održan četvrti sastanak Mentorstva

Peti ciklus projekta Mentorstvo kao oblik networking među ženama časopisa Zaposlena i Večernjeg lista privodi se kraju. Odrađena je i posljednja mjesečna radionica prije ljetne stanke, a na njoj se povela rasprava o tome što zapravo znači biti mentoricom.

mentorstvo-esplanada

S dvojakom definicijom istupila je Snježana Bahtijari, jedna od najiskusnijih mentorica koja ove godine ima čak tri mentijke. Bahtijari je komentirala kako je prvi tip mentora onaj koji te uči kako da radiš svoj posao, a drugi  onaj koji te uči kako razmišljati i pristupati stvarima.

snjezana-bahtijari

Rekla je, te se s njom složila i urednica časopisa Zaposlena, Ana Gruden, kako je projekt usmjeren na ovaj drugi pristup te da je program prilika da mentorice pomognu mentijkama da se razviju te da i sama nešto nauče u tom procesu.

ana-grudenNakon što su mentorice završile raspravu, na druženje su pristigle i mentijke koje su doprinijele svojom perspektivom i povratnim informacijama. Nakon ljetne pauze, uslijedit će zadnji sastanak mentorstva koji će se održati na jesen.

Foto: Slavko Midžor/Pixsell