Mlade ste poslovne žene i spremne ste učiti od uspješnih mentorica? Prijavite se - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

Mlade ste poslovne žene i spremne ste učiti od uspješnih mentorica? Prijavite se

Projektom “Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama” Večernji list i časopis Zaposlena žele istaknuti važnost mentorstva za mlade poslovne žene kojima je potrebna potpora u karijeri

Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama” važan je projekt jer izvlači u prvi plan ono bez čega se u poslovnom svijetu ne može, a to je kontakt. Pokretanjem tog projekta, Večernji list i časopis Zaposlena žele istaknuti važnost mentorstva za mlade poslovne žene kojima je potrebna potpora u karijeri. Cilj je podići svijest žena o važnosti mentoriranja te im omogućiti profesionalni razvoj i napredovanje. Ne propustite biti dijelom ovoga jedinstvenog projekta te ostvarite svoje ciljeve brže i kvalitetnije uz potporu poslovno afirmiranih žena. Ako ste mlada žena na početku karijere ili na poslovnoj prekretnici, za sudjelovanje u našem projektu „Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama” prijaviti se možete od 17. do 27. veljače. Odabrane kandidatkinje spojit ćemo u mentorske parove, a ti će se parovi nalaziti prema svojoj dinamici sljedećih pola godine te će jednom mjesečno razmjenjivati iskustva i nuditi smjernice.

Tko su mentorice?

Uspješni ljudi sretni su kad nekome mogu pomoći, a i veseli ih tuđi uspjeh. To pokazuju i naše mentorice koje jedva čekaju prenijeti svoja znanja i iskustva: Dorotea Effenberger, predsjednica uprave i suvlasnica tvrtke Tahograf, Irena Šarić Dombaj, direktorica korporativnih komunikacija L’Oreal, Marija Kalinić, konzultantica i vlasnica tvrtke EPPUR SI MOUVE, Lana Velimirović Vukalović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Varaždin i idejna začetnica Akademije za poduzetništvo, Ana Šimunović, konzultantica, vlasnica tvrtke Ais-Mark i edukatorica, Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društvene odgovornosti Ericsson Nikole Tesle, Nataša Bagić, marketing menadžerica Philipsa za Adriatic regiju, Romina Ivančić, direktorica prodaje Heineken, Monika Majstorović, marketing direktorica A1, Kata Leutar, vlasnica tvrtke Imea Consulting, Lucia Ana Tomić, direktorica Ureda za usklađenost i podršku Upravi HPB-a, Sandy Lovković, direktorica razvoja i istraživanja u Jamnici d.d., Mirsada Kudrić, generalna direktorica za Bosch Hrvatsku, Tarja Krehić, odvjetnica i predsjednica Udruge žena u pravnoj profesiji te Vedrana Likan, partnerica i direktorica u Colliers International. Mentoriranjem žene se povezuju na više razina. U prvom planu je posao, ali tijekom procesa jedna drugu bolje upoznaju te se povezuju i na osobnoj razini. Tijekom mentoriranja rađaju se i prijateljstva, a neke žene kasnije i ponovno surađuju. Zato ne propustite priliku za prijavu! 

Prijaviti se možete na navedenom linku:

https://www.vecernji.hr/biznis/mlade-ste-poslovne-zene-i-spremne-ste-uciti-od-uspjesnih-mentorica-prijavite-se-1379769

Nastavite čitati