Ah, taj stres... i kako vam Farmakol može pomoći s probavom i imunitetom
Sadržaj portala
majka-baka-i-kci-s-tulipanima

Ah, taj stres… i kako vam Farmakol može pomoći s probavom i imunitetom

Slijedi vam jako bitna prezentacija i do zadnjeg časa ne prestaje nervoza jeste li dovoljno savršeno sve pripremili… Žurite na važan sastanak, a u gradu gužva samo takva – tlak neupitno raste uz razmišljanje tko je nekima dao vozačku… Opet su vam srezali marketinški budžet, a ideja je tako dobra, samo kako je sad uopće utrpati u novonastali, stisnuti okvir… Ovaj novi kolega je stvarno genijalac sam za sebe, ali kako mu dodati bar malo više osjećaja da je dio tima i da u sklopu njega mora funkcionirati, stvarno nije lako biti tim liderica… Suprug je u drugoj smjeni, baka je noćas dobila temperaturu pa ne može uskočiti, mlađa mora u vrtić, sin je tek krenuo u školu, obavezni sastanak odjela je u osam, aaaaa…

Prepoznali se u samo nekoj od opisanih scena ili više njih, zajednički nazivnik im je stres.

Stres?!? Nažalost, neizostavni moment današnjeg življenja i poslovanja. Svi bismo jako voljeli da smisao te riječi nikad nismo upoznali, a kamoli da se ovako, uglavnom svakodnevno, družimo s njim. Nećemo razglabati o stresu samom, o akutnim i kroničnim oblicima, o tome da neke teorije dijele stres na negativan i pozitivan – mi radije taj “pozitivan” stres zovemo nekim ljepšim imenima. A u ozračju pozitive, preporučit ćemo vam i pomoć iz Farmakola…

mlada-zena-u-uredu

Pomoć “stresiranim” crijevima 

Sve više mladih ljudi, kao i onih u naponu poslovne i osobne snage, ima što manjih, što većih problema s crijevima, jer ti problemi ne dolaze samo iz prehrambenih navika i povremenih pretjerivanja u hrani i piću. Mnogi crijeva nazivaju “drugim mozgom” zbog toga što reagiraju na sve oblike stresa i prebrzog života, karakterističnog za današnje vrijeme. A otud i toliko onih koji danas pate zbog crijeva ili im ona povremeno ne daju mira.

Grozan je osjećaj kad vas čeka važan sastanak (izlaganje, prezentacija, otvorenje, predstavljanje, izvedba, što god u čemu je vaša uloga bitna i nezamjenjiva…), samo što nije počeo i taman kreće i onaj nelagodan osjećaj u crijevima…

I sve pripremljene riječi i misli za dati najbolje od sebe, pretvaraju se isključivo u procjenu koliko je udaljen najbliži wc i treba li krenuti iste sekunde ili još pričekati pa se možda smiri. Ovako napisano na tren može zazvučati i duhovito, ali svatko tko je bio u toj situaciji zna koja je to jeza.

Pomoć dolazi pod nazivom Farmakol Sinbiotik u obliku tableta za žvakanje, kao jedini takav sinbiotik na tržištu što mu jamči – brzinu djelovanja i maksimalnu iskoristivost. Uvijek se trudimo u PIP-u osmisliti i izvesti proizvode tako da ih može koristiti više generacija.

farmakol-sinbiotik

I ovaj proizvod namijenjen je i djeci (starijoj od tri godine) i odraslima, a posebno bismo kod njega istaknuli taj benefit tableta za žvakanje – preskače se želudac što je svima onima koji sa želucem imaju problema ili piju dosta tableta (osobito bitno za starije osobe) – jako dobra vijest. Tako da je Farmakol Sinbiotik dodatak prehrani doslovno za cijelu obitelj, tko god imao neugodnosti ili problema s crijevima.

Dodatni plus mu je da ima onaj divan, profinjeni okus kakaa, tako drag ljubiteljima tamne čokolade, koji će ovom prigodom doći na svoje. Proizvod je bez šećera, s prirodnim zaslađivačem i pogodan je za vegane.

Farmakol Sinbiotik sadrži savršeni prebiotik inulin (koji stimulira rast i aktivnost probiotika) i korisne, dobre probiotičke bakterije Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum koje na prirodan način potiču probavu, uspostavljaju crijevnu floru te normaliziraju procese u gastrointestinalnom traktu.

I za kraj priče o Sinbiotiku, mali podsjetnik u kojim situacijama ćete zatrebati Sinbiotik, ako ste inače sretnica/sretnik koji nemaju problema s crijevima – za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika, za vrijeme putovanja, osobito onih dužih, na daleke i egzotične destinacije, u slučaju zatvora i proljeva, kod pojave nadutosti i prisutnosti plinova te za normalnu funkciju imunološkog sustava.

Da ne biste krivo shvatili prije opisanu scenu s wc-om, Sinbiotik nema trenutno djelovanje, ali ukoliko vaši crijevni problemi nisu predugog vijeka i srednjeg su ranga, nekoliko dana redovitog žvakanja Sinbiotika već bi trebalo biti od velike pomoći i isto takvog olakšanja.

Spas za Vaš imunitet…

Sinbiotik će svojim dobrim bakterijama i pozitivnim djelovanjem na crijeva, olakšati priču imunitetu, a dodatno će mu snaženjem pomoći Farmakol Gelee Royale Zn-D3, jedini sprej s matičnom mliječi na tržištu!

farmakol-sprej-gelee-royale-Zn-D3

Zašto je bitno da je sprej? Jer je ludo praktično, maksimalno iskoristivo i baš uvijek može biti s vama (džepovi, najmanje torbice, laptop torbe…). Njegova nabrijana formulacija s jedinstvenim sastavom (čak 2000 IU vitamina D3 i 10 mg cinka u dnevnoj dozi, uz najbolju svježu matičnu mliječ i med bagrema) zakon je za imunitet!

Uz sve ostale benefite, ima i super okus jagode i mente (što nije nebitno jer matična mliječ je istinska blagodat za organizam, ali nije baš najfinijeg okusa). Kad se sve značajke spreja uzmu u obzir, radi se definitivno o totalnoj win-win kombinaciji kojom ćete prkositi kroničnoj iscrpljenosti i stresu, kombinaciji s kojom ćete se pripremiti za povećane psihičke i fizičke aktivnosti te izloženosti virusnim i bakterijskim infekcijama, kombinaciji kojom bildate svoj imunitet, izdržljivost i snagu na najjače.

Popust do kraja ožujka

Predstavili smo vam dva naša nova proizvoda koja su do kraja ožujka na 25% popusta u Farmakolovom web shopu www.farmakol.hr baš iz razloga kako bismo ih predstavili čim većem broju ljudi i pokazali koliko su učinkoviti.

U našem web shopu zasigurno ćete pronaći još zanimljivih proizvoda za Vas i Vašu obitelj. Na www.farmakol.hr također i više informacija o proizvodima, kao i na Facebooku i Instagramu Farmakola.