Astrofizičarka Vernesa Smolčić nova je ambasadorica Jane - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

Astrofizičarka Vernesa Smolčić nova je ambasadorica Jane

„Upoznati sebe na izvoru preduvjet je da bismo dotakli zvijezde“ jedna je od poruka s predstavljanja nove Janine kampanje

U parku Maksimir, okupivši svoje suradnike, kupce, medije i goste, Janmnica je predstavila novu kampanju s ambasadoricom Vernesom Smolčić. Vernesa, kao priznata astrofizičarka iza koje stoje vrhunski rezultati, savršen je nastavak Janine priče „Duboko iznad svih“, a svojim predanim radom i upornošću, kreatore kampanje inspirirala je da se okrenu prema zvijezdama.

Odabirom Vernese Smolčić za ambasadoricu naše kampanje, iz dubine koju smo predočili kroz suradnju s Goranom Čolakom, okrenuli smo se prema zvijezdama. Novom edicijom poruka na Jana bocama nastavljamo inspirirati ljude i poticati ih na pozitivne promjene. Smatramo kako je važno podsjećati da se upravo u nama samima nalazi najveća snaga, koja može prevladati svaki izazov. I dok je Vernesa Smolčić svoje uspjehe postigla zahvaljujući tome što je slijedila svoje snove i onda kada nije bilo jednostavno, Jana to potvrđuje jer je jedinstvena prirodna mineralna voda koja s dubokog izvora, iskonski čista dolazi do svojih potrošača“.

Zvonimir Seki, direktor marketinga Jamnice

Komunikacijom „Duboko iznad svih“ povezani su vrhunski atributi Jane, njezina čistoća i kvaliteta koje dolaze s 800 m dubine, s pojedincima koji su isto tako dosegnuli vrhunac u onome čime se bave, a inspiraciju i motivaciju pronašli duboko u sebi.

U ovom inspirativnom druženju pod zvijezdama uživale su među ostalim gostima i voditeljice Ana Radišić i Iva Šulentić, spisateljica Ingrid Divković te glumica Bojana Gregorić Vejzović.