Crème ADN Métamorphique - iznimni tretman za učvršćivanje kože lica - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
Crème-ADN-Métamorphique

Crème ADN Métamorphique – iznimni tretman za učvršćivanje kože lica

Kao istinski saveznik u borbi protiv opuštene kože i ptoze lica, Crème ADN Métamorphique pomaže restrukturirati oval lica. Prirodne konture su redefinirane i uravnotežene, a volumen skladniji.

S godinama se pojavljuju bore i koža opušta, što dovodi do gubitka volumena lica. Pod utjecajem gravitacije, masnoća na licu teži spuštati se niz lice ili atrofirati: jagodice se opuštaju, obrazi udubljuju, nazolabijalni nabori postaju sve izraženiji i može se stvoriti podvoljak, što lomi oval lica.

Struktura crta lica tako je obrnuta: najšire područje postaje donji dio lica. To je izravna posljedica usporavanja sinteze esencijalnih sastavnica kože (hijaluronska kiselina, elastin, kolagen) koje koži osiguravaju čvrstoću. Sve ove strukturne promjene doprinose ptozi.

Osim nepovratnog procesa starenja, mnogi unutarnji i vanjski čimbenici potiču pojavu opuštanja kože, poput pušenja, onečišćenja i izloženosti UV zrakama. Ovi vanjski čimbenici, svojstveni načinu života pojedinih ljudi, izvori su oksidativnog stresa. To se događa kada se u tijelu stvaraju molekule poznate kao “slobodni radikali” i napadaju strukturu stanica, oštećujući njihov DNK lanac. Kad je struktura oslabljena, a razina kolagena i elastina smanjena, starenje kože se ubrzava i pojavljuje se opuštanje kože.

Preporučuje se za opuštenu kožu kojoj nedostaje strukture i volumena

Dvije legendarne kreme za učvršćivanje koje je stvorio Biologique Recherche, Crème AND Elastine Marine Collagène Marin i Crème Métamorphique, spojene su u jednu, što kao rezultat stvara jedinstveni tretman za učvršćivanje, Crème ADN Métamorphique, koja se bori protiv opuštenosti i ptoze kože.

Njezini aktivni sastojci potiču sintezu glavnih sastavnica izvanstaničnog matriksa (kolagena, elastina i hijaluronske kiseline) kako bi se koža ponovo učvrstila i ojačala njezina arhitektura. Tako djeluje protiv gravitacijske sile, vraćajući sklad volumenu lica te restrukturirajući oval lica, čije su prirodne konture ponovo definirane i uravnotežene. Učvršćujući aktivni sastojci ove kreme zajedno djeluju na poboljšanju biomehaničkih svojstva kože i vraćaju joj elastičnost i čvrstoću.
Osim toga, zatežuće djelovanje stvara istinski učinak liftinga, a crte lica postaju čvršće; dugoročno, koža je zategnuta i popunjena, a bore i borice su zaglađene.

Naposljetku, Crème ADN Métamorphique štiti epidermu od starenja kože kombinacijom aktivnih sastojaka čiji je cilj zaštita DNK stanica od štetnih utjecaja stresa iz okoliša. Preporučuje se za trenutna stanja opuštene kože kojima nedostaje strukture i volumena.

Prednosti Crème ADN Métamorphique

Crème ADN Métamorphique izniman je tretman za učvršćivanje koji nudi brojne prednosti:

  • poboljšava gustoću kože
  • jača duboku arhitekturu kože
  • smanjuje ptozu lica
  • podiže i zateže konture lica
  • uravnotežuje volumen lica
  • restrukturira oval lica
  • redefinira crte lica

Preporuke za upotrebu

  • Nanesite ujutro i/ili navečer na očišćenu kožu
  • Nježno masirajte lice, vrat i dekolte do potpunog upijanja

O Biologique Recherche

U više od 40 godina, Biologique Recherche jedinstvena metodologija izgradila je izuzetnu reputaciju zadivljujuće učinkovitosti koja se temelji na kliničkom pristupu njezi kože te ruža trenutačne i dugotrajne rezultate.

U kombinaciji s visoko prilagođenim protokolima i minucioznim postupcima koji obnavljaju epidermu, široka paleta proizvoda za njegu kože Biologique Recherche s visokom koncentracijom biljnih, morskih i bioloških aktivnih sastojaka, formulirana je bez umjetnih mirisa u vlastitom laboratoriju u Francuskoj.

Biologique Recherche povlašteni je partner u više od 85 zemalja ekskluzivnim medicinskim i dnevnim spa, kao i najboljim svjetskim luksuznim hotelskim spa. Vodeći salon, Ambassade, nalazi se na Aveniji Champs Elysées 32 u Parizu.