Dodatni program Mentorstva: U posjetu showroomu mentorice Aleksandre Dojčinović
Sadržaj portala
showroom-aleksandre-dojcinovic

Dodatni program Mentorstva: U posjetu showroomu mentorice Aleksandre Dojčinović

Treći susret novog ciklusa projekta Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama donio je brojne novitete, ali neke stvari nikada se ne mijenjaju – ponovno je u glavnom fokusu bila razmjena iskustava i savjeta uspješnih poslovnih žena, a sudionice su podijelile i očekivanja koja imaju od ovog projekta.

Uz red učenja i druženja, otkriveni su noviteti koje projekt svake godine uvodi, a koji dodatno inspiriraju žene, potiču ih na obostrano učenje i nadograđivanje poslovnog iskustva te im pomažu balansirati između privatnog i poslovnog života. 

Dodatna druženja – nova prilika za učenje

Uz brojne novitete, ove godine spontano su uvedena i dodatna druženja koja su kod mentorica i mentijki izazvala pozitivne reakcije. Naime, budući da je predsjednica Uprave tvrtke Fidelta, Adrijana Vinter, netom prije početka projekta saznala kako četiri dana u tjednu poslovno mora biti u Poljskoj, odlučila je sve sudionice pozvati u svoju tvrtku na druženje i upoznavanje s njezinom radnom sredinom.

Tom prilikom, sudionice su se u novoj sredini još bolje upoznale i povezale, a osim toga naučile su i kako posluje Fidelta – kako je posao organiziran i kako sama tvrtka funkcionira s poslovnog aspekta.

Modna industrija iz aspekta Aleksandre Dojčinović

Nakon uspješnog spontanog druženja, ideja se svidjela mentorici Aleksandri Dojčinović koja je odlučila popratiti ovaj zanimljivi dodatak programu.

Naime, ovog ciklusa prvi puta u ulozi mentorice, Aleksandra Dojčinović jedna je od najpoznatijih modnih dizajnerica i nagrađivana hrvatska poduzetnica koja na domaćem i svjetskom tržištu uspješno posluje već više od 15 godina.

Novi korak učinila je sredinom 2021. otvaranjem velikog showrooma u Ilici, u samom centru Zagreba, na mjestu nekadašnje Kraševe trgovine. Na čak 270 kvadrata većim dijelom nalaze se kreacije njezinog brenda Lei Lou dok je drugi dio zamišljen kao multimedijalni prostor koji kao izložbeni dio promovira umjetnike.

A upravo su spomenuti showroom posjetile sve sudionice 3. svibnja 2022. godine od 11 do 13 sati gdje su se još bolje međusobno upoznale.

Nakon što su sa zanimanjem upile Aleksandrinu poslovnu priču, dobile su predodžbu o tome kako izgleda poslovanje u svijetu mode. Uz brojne korisne poslovne savjete, uslijedilo je ugodno druženje i razgledavanje Aleksandrinih predivnih modnih kreacija.

Budući da se trenutno nalazimo na pola puta Mentorstva, sve sudionice s velikim nestrpljenjem iščekuju sljedeći susret u zagrebačkoj Esplanadi, a možda i još poneki dodatni posjet nekoj novoj tvrtki, gdje će se uz praktične savjete upoznati s načinom kako funkcionira poslovni svijet određene industrije.

Nastavite čitati