Edukacija Learn2be privodi se kraju - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
snjezana-bahtijeri-i-ana-gruden-projekt-learn-2-be

Edukacija Learn2be privodi se kraju

U ovom tjednu predavanja, edukacija Learn2be polaznicama je približila čak četiri važne teme

Prvo ovotjedno predavanje u sklopu projekta Learn2be održala je Lucia Ana Tomić iz Wiener osiguranja, na temu kako održivo poslovanje može pomoći u promicanju ženskih prava. Ovo predavanje donijelo je polaznicama nekoliko ključnih poruka. Od toga koji su preduvjeti za etično upravljanje i odlučivanje, odakle krenuti, ali je i dalo odgovor na pitanje – zašto trebamo etiku u poslovanju.

Drugog dana predavanja gošće su bile Ines Šuvak Mora i Snježana Bahtijari koje su obje pričale o primjerima dobre prakse u tvrtkama. Šuvak Mora o Erste banci iz koje dolazi, a Snježana Bahtijari o IT industriji u kojoj je radila dugi niz godina.

ines

Posljednjeg dana predavanja u ovom tjednu, gošće su bile Katarina Pavlović iz Deloittea i Ana Žele iz Mentee. Pavlović je dala niz odličnih savjeta o tome kako pokrenuti vlastiti posao dok je tema psihologinje Ana Žele bila javni nastup.

katarina-deloitte

ana-zele

Edukaciju Learn2be ili “Nauči da budeš” provode tvrtka Zaposlena d.o.o. iz Zagreba kao nositelj projekta i Associazione Eurokom, neprofitna lokalna razvojna agencija iz Italije kao partner. Cilj ovog programa stjecanja kompetencija o rodnoj ravnopravnosti na tržištu rada je ojačati kompetencije žena koje se nalaze na tržištu rada.

Projekt Learn2be