Escape Room za djecu: Inovativan način slavljenja rođendana uz spoj zabave, učenja i magije - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
excape-room-za-djecu

Escape Room za djecu: Inovativan način slavljenja rođendana uz spoj zabave, učenja i magije

Želite li proslaviti rođendan svog djeteta na jedinstven i nezaboravan način? Upoznajte se s novim konceptom slavljenja rođendana u Dječjem Escape Roomu! Dječji Escape Room je mjesto gdje se učenje pretvara u zabavu, a rođendanske proslave postaju magične, interaktivne i beskrajno zabavne za djecu uzrasta od 8 do 13 godina.

Što je zapravo Dječji Escape Room?

Dječji Escape Room, uspješno franšizno poslovanje na čelu kojeg se nalazi ženski poduzetnički tim, stekao je popularnost ne samo u Hrvatskoj, već i izvan nje. Kao majka, osnivačica ovog koncepta duboko razumije potrebe mališana za nečim drugačijim, zabavnijim i nezaboravnim. Njeni kreativni pristupi, u kombinaciji s razumijevanjem dječje psihologije, rezultirali su stvaranjem nevjerojatnih avantura koje potiču dječju maštu i igru. Zbog svoje predanosti i neprestanog inoviranja, tim Dječjeg Escape Rooma osvojio je mnogobrojne nagrade kako domaće, tako i strane. Ovaj prepoznatljiv brand je prva opcija za roditelje koji žele pružiti svojoj djeci nezaboravno iskustvo u sigurnom i kreativnom okruženju.

Escape room- soba koja je ispunjena zagonetkama, tajnama i izazovima, a djeca su protagonisti avanture. Naš tim stručnjaka osmislio je različite tematske sobe koje će oduševiti Vaše dijete i njegove prijatelje. Djeca će morati surađivati, koristiti svoje logičko razmišljanje, timski rad i kreativnost kako bi riješili razne zagonetke i došli do konačnog cilja – izlaska iz sobe!

escape-room-dijete

rjesavanje-zagonetki-escape-room

Uz uzbudljivu igru, Dječji Escape Room nudi mnoge prednosti koje će vaše dijete oduševiti. Kroz igru, djeca razvijaju svoje kognitivne i motoričke vještine, uče komunikaciji i timskom radu, ali i razvijaju samopouzdanje jer prepoznaju kako njihove ideje i trud mogu dovesti do uspjeha.

escape-room-za-djecu

djeca-u-escape-roomu

djeca-escape-room

zabava-djece-u-escape-roomu

Organizacija rođendanske proslave u dječjem Escape Room-u je savršen način da se osigurate da vaše dijete ima nevjerojatno iskustvo pamćenja, a vi kao roditelj možete uživati  u procesu bez ikakvog stresa. Naš tim profesionalaca brine o svim detaljima – od dekoracija, hrane i pića, do posebnih elemenata iznenađenja koji će činiti proslavu još posebnijom.

Budite najcool roditelj koji zna gdje se slave magične, interaktivne i beskrajno zabavne rođendanske proslave u dječjem Escape Room-u! Prepustite organizaciju u ruke profesionalaca i zajedno s vašim djetetom stvorite nezaboravnu uspomenu koja će dugo ostati u sjećanjima svih prisutnih.

Imamo jednostavan recept za savršen rođendan: 100% zabave za djecu, 0% stresa za roditelje!