Formula starenja je razbijena uz Dr. Brandt DNA kremu
Sadržaj portala
dr-brandt-dna-krema protiv starenja kože

Formula starenja je razbijena uz Dr. Brandt DNA kremu

Krajem prošle godine, Google je objavio listu najtraženijih proizvoda na Internetu. A među pretragama je i jedna iznenađujuća: Dr. Brandt Do Not Age (DNA) krema koja je u posljednje vrijeme doživjela 1000% porast u pretraživanju putem Googlea diljem svijeta.

Već smo hvalili Dr.BRANDT, ali od svih poželjnih kozmetičkih proizvoda na tržištu, zašto je ova krema (lansirana 2013., ni manje ni više) danas najpretraživaniji pojam. Odjednom? Kupili smo je i saznali.

Poput naglog porasta online popularnosti, i ova krema je puna iznenađenja. Za početak, s mirisom eteričnih ulja lavande (ne parfemskih mirisa, koji se nalaze u mnogim drugim skupim hidratantnim kremama), ova krema se savršeno može uklopiti s ostalim “clean” kozmetičkim proizvodima na vašoj polici.

Zatim, još jedan neočekivani obrat otkriven nakon nanošenja: iako je tekstura ove kreme mega bogata – gotovo poput maske za noć – formula se stopila u našu mješovitu kožu poput laganog seruma. Odnosno, nije ostavila masni trag i nije bilo potrebno ulagati dodatni napor da se nanese na kožu.

Primijetili smo povećanje hidratacije i blistavost kože odmah nakon nanošenja zahvaljujući sastojcima kao što su: ceramidi, trigliceridi, shea maslac i ulje sjemenki makadamije.

No vrijednost ove kreme nije opravdana samo njezinom sposobnošću da hidratizira i napuni baterije kože. Za ovaj novac mora omogućiti kremi za sunčanje da se lako upije u kožu i da se šminka nanese bez nakupljanja ili ljuštenja tijekom dana. Ova krema je te testove položila s odličnim (5).

Jedan od velikih pluseva DNA linije je patentirani kompleks dobiven iz algi, za koji se smatra da ometa prirodnu proizvodnju proteina stanica kože povezanih sa starenjem kože.

Djeluje li ova hidratantna krema na smanjenje finih bora koje se pojavljuju kada se smiješimo? DA! Sitne, fine linije oko očiju i područja oko usta, gotovo su nestale.

U ovo hladno doba, ova krema savršeno hidratizira i štiti od hladnoće i vjetrova pa svakako možemo zaključiti zašto se stvorio OVOLIKI „hype“ oko Dr.BRANDT DNA kreme za lice. Ako se pitate „vrijedi li ova krema tih novca?“ naš odgovor je svakako – Da!

Mi smo našu naručili na webshopu Delmeriona, a doznali smo da Dr.BRANDT kozmetiku možete naći i u Mulleru i ljekarnama diljem Hrvatske.

Nastavite čitati