Fusio Dose: Kérastase tretman za kosu koji daje trenutačne rezultate - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
zena-s-plavom-kosom-Fusio-Dose-Kérastase-tretman-za-kosu

Fusio Dose: Kérastase tretman za kosu koji daje trenutačne rezultate

Ikonski Fusio Dose Kérastase tretman za kosu koji trenutačno transformira kosu ove godine slavi 10 godina od lansiranja, a moguće ga je iskusiti isključivo u partnerskim Kérastase salonima.

Povodom spomenute obljetnice salon Dessange daruje 50 vaučera za frizuru i Fusio Dose Kérastase tretmana za kosu novim pretplatnicama časopisa Zaposlena!

Što je Fusio Dose Kérastase tretman za kosu?

Fusio Dose tretman za kosu je lansiran još 2011. godine, kao inovativni tretman koji pruža mogućnost potpune personalizacije formule za svakog klijenta.

Formula ovog tretmana je svježa kombinacija sastojaka koncentrata i boostera koje vaš frizer kombinira ispred vas, za rezultat nevjerojatno mekane, sjajne kose, zdravog izgleda.

Tretman trenutačno transformira i obnavlja kosu te štiti od vanjskih negativnih utjecaja, uređaja na toplinu ili drugih faktora koji mogu vremenom oslabiti vlakno kose, rezultirajući da ona izgleda suho i beživotno.

Zašto isprobati Fusio Dose tretman?

Za razliku od boostera, koji možete sami izabrati, Fusio Dose koncentrat odgovara na različite primarne potrebe kose koje će vaš frizer identificirati  tijekom dijagnostike.

Vaš frizer će, na osnovu svoje ekspertize, odabrati koncentrat koji je neophodan vašoj kosi.

Postoji 42 različite Fusio Dose kombinacije, a vaš frizer će svaki put preporučiti i prilagoditi formulu potrebama vaše kose u datom trenutku. Nakon toga, u dogovoru s vama i vašim željama, zajedno ćete odabrati odgovarajući booster.

Još jedna prednost Fusio Dose tretmana je ta što je usluga posebno kreirana za klijente koji nemaju puno vremena, a žele trenutačne rezultate na kosi. Traje samo pet minuta kako biste postigli maksimalne rezultate uz pomoć personalizirane  kombinacije sastojaka za vašu kosu.

Fusio Dose, kao jedinstveni Kérastase tretman za kosu zadovoljit će sve vaše potrebe za zdravom i lijepom kosom. Želite li ljeto završiti zdravom i njegovanom kosom i u isto vrijeme saznati sve novosti iz poslovnog svijeta, postanite nova pretplatnica časopisa Zaposlena. Detalje o tome kako se pretplatiti i o svim pogodnostima koje vas očekuju možete saznati ovdje.

Nastavite čitati