Luscombe tonic - idealan partner koji svaki gin & tonic dovodi do savršenstva
Sadržaj portala
luscombe-tonic-sicilian-lemonade.jpeg

Luscombe tonic – idealan partner koji svaki gin & tonic dovodi do savršenstva

Tradicija proizvodnje sokova na području gdje se nalazi tvrtka Luscombe LTD datira iz 12. stoljeća. Današnji Luscombe, nagrađivani engleski proizvođač sokova i tonika, od 1978. godine beskompromisno stvara proizvode vrhunske kvalitete na svojoj farmi u Devonu. Za sebe će reći da su opsjednuti okusima i upravo zbog te nepokolebljive potrage za savršenstvom koriste samo najbolje sastojke prilikom kreiranja tonika.

Luscombe tonici nagrađivani su više od 90 puta Great taste Awardom, a kruna za uložen trud u izvrsnosti došla je sa samog kraljevskog dvora dodjelom Royal warranta 2021 godine, prestižnom oznakom koja potvrđuje da se proizvodi Luscombea poslužuju na engleskom kraljevskom dvoru. Zato sljedeći put kad naručite Luscombe možda pijete upravo ono piće koje je i engleska kraljica odabrala.

Danas se Luscombe pića izvoze u 12 zemalja, među kojima je i Hrvatska, a proizvode više od 9.5 milijuna boca u jednoj godini.

Luscombe tonici – odličan spoj s ginom

Svako piće u ponudi Luscombea u potpunosti je bez koncentrata, aditiva, umjetnih bojila ili pojačivača okusa i samim time bit će savršen spoj s vašim omiljenim ginem.

Devon Tonic Water   je premium tonik s intrigantnim citrusnim okusom japanskog yuzua, rijetkog i cijenjenog agruma koji lijepo parira s gorkim notama indijskog kinina.  

Light Devon Tonic Water je verzija classic tonica sa smanjenim udjelom šećera istog aromatskog profila.

Liniju tonica Luscombe upotpunjava nekoliko uzbudljivih okusa – sočan GRAPEFRUIT TONIC dobiven od ružičastog grejpa, nježni ELDERFLOWER TONIC napravljen samo od ručno branog cvijeta divlje bazge oplemenit će vaše omiljeno piće, a za one koje teže drugačijim okusima CUCUMBER TONIC delikatne arome krastavca učinit će vaš g&t vrlo posebnim. Svi u savršenom balansu s kininom 100% prirodni, bez umjetnih okusa ili sladila.

Uz liniju tonica, Luscombe se može pohvaliti s autentičnim, organic Hot Ginger Beerom izrađenim od najfinijeg svježeg korijena đumbira, šećerne trstike i izvornih sicilijanskih limuna uz ginger beer tu je i iznimna Sicilijanska limunada dobivena od pravog sicilijanskog limuna, organic proizvod čiji okus zaokružuje delikatni dodir vanilije s Madagaskara.

Cijelu ponudu možete potražiti na web shopu.

Mixologije u kojima su Luscombe tonici dio savršenog para

Panarea Island gin odlično se sljubljuje s Luscombe classic tonic (+ lime and black pepper)
Kombinacija mediteranskih okusa, note bosiljka, smreke, gorke naranče, citrusno svježe, dodir Mediterana u čaši.

Woodland gin odlično se sljubljuje s Luscombe grapefruit tonic (+ grapefruit and black pepper)
Uistinu zanimljiva kombinacija zemljanih nota, drva, smreke sa osvježavajućim citrusnim aromama uz koje možete osjetiti i note zelene jabuke, ugodno gorkog grejpa sa ukusnim herbalni finishem.

Nastavite čitati