No Frost hladnjaci - koje su prednosti
Sadržaj portala
gorenje-hladnjak

No Frost hladnjaci – koje su prednosti

AdaptTech tehnologija u NoFrost hadnjacima koji prepoznaju vaše navike! Ovaj pametni sistem razvijen je kako bi održao optimalnu temperaturu hladnjaka u odnosu na to koliko često otvarate vrata.

Kada se vrata otvore, temperatura se trenutno podiže i hrana je izložena termalnom šoku koji dovodi do bržeg propadanja namirnica. Hladnjak konstantno prati i analizira način na koji ga koristite.

Na osnovu toga on može predvidjeti kada ćete otvoriti vrata i prije tog trenutka, on će smanjiti temperaturu za 1 ili 2 °C kako bi se pobrinuo da se konstantna temperatura održi i da hrana ostane svježa i puna hranjivih sastojaka.

NoFrost tehnologija u kombiniranim hladnjacima-zamrzivačima Gorenje frustracijama!

NoFrost je dokazano najbolji sustav hlađenja koji se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kojim se uklanja vlaga iz zamrzivača. Bez vlage nema ni ledenog prekrivača, a vaša zamrznuta hrana dulje zadržava prirodnu svježinu, oblik, izgled i okus.

Uz to, NoFrost tehnologija sprječava neželjeno lijepljenje zamrznute hrane. Upravo zato u vašim ladicama u zamrzivaču neće biti leda na hrani i njegovim unutarnjim stjenkama, a ladice će biti lijepo organizirane i uredne.

gorenje-ladica-hladnjaka

Nastavite čitati