Održan okrugli stol u projektu Learn2be - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

Održan okrugli stol u projektu Learn2be

Završetak projekta “Learn2be” ili “Nauči da budeš” koji provodi Zaposlena d.o.o. u partnerstvu sa udrugom Eurokom iz Italije, obilježio je okrugli stol koji je održan u utorak 19. rujna u sklopu programa Mentorstvo među ženama.

Gošće na okruglom stolu bile su Breda Ivanović, direktorica HR-a u konzultantskoj tvrtki PricewaterhouseCoopers, Marija Huha, direktorica edukacija Adria Balkan regije u Henkelu, te Snježana Bahtijari, dugogodišnja direktorica internih komunikacija i marketinga u IT industriji, a panel je vodila Ana Gruden, glavna urednica časopisa Zaposlena.

U hotelu Esplanade okupilo se 30-ak žena, a sadržaj je bio dostupan i online kanalom kroz koji su se imale mogućnost uključiti i žene izvan Zagreba. Na panelu je bilo riječi o temama koje se tiču radno aktivnih žena pa tako i o važnosti mentorstva za žene kao najvažnijeg i najsnažnijeg alata u razvoju karijere.

learn-2-be-zadnji-sastanak

learn-2-be-sastanak-esplanade

learn-2-be-posljednji-sastanak

Edukaciju “Learn2be” ili “Nauči da budeš” provode tvrtka Zaposlena d.o.o. iz Zagreba kao nositelj projekta i Associazione Eurokom, neprofitna lokalna razvojna agencija iz Italije kao partner. Cilj ovog programa stjecanja kompetencija o rodnoj ravnopravnosti na tržištu rada je ojačati kompetencije žena koje se nalaze na tržištu rada.

projekt-learn-2-beFoto: Ines Novković

Nastavite čitati