Održan prvi Adria Business Network - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

Održan prvi Adria Business Network

Sinoć je u prostorima Algebra LABa održan prvi Adria Business Network event, u organizaciji Željke Barišić i Kristine Krstinić.  Cilj događaja je poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Kroz događaj svima je ponuđena prilika da pronađu nove klijente te sklope lukrativne poslove.  

Događaj je bio organiziran je na način da gošća predavačica, ovog puta influencerica Veronika Rosandić,

održala predavanje u trajanju od 30 minuta, potom je uslijedilo osobno predstavljanje sudionika eventa u trajanju od 60 sekundi po osobi, ukupno do 60 minuta. Na kraju je održano druženje i networking.  

Predviđeno trajanje ovakvih događaja jest dva sata, održavat će se jednom mjesečno, a odabir gosta predavača uvijek je u skladu s najnovijim trendovima na tržištu.  

 “Iznimno smo ponosne što je prvi Adria Business Network protekao vrlo uspješno te što je posjećenost događaja bila iznad svih očekivanja, a upravo to je pokazatelj koliko su poslovnoj zajednici potrebna umrežavanja ovakvog tipa. Sretne smo jer su već sklopljene i prve poslovne suradnje, ali i zadovoljne time što su nas već sada prepoznali sponzori. Trudit ćemo se ispuniti očekivanja svih naših poslovnih partnera kao i sudionika događaja.” – rekla nam je nakon eventa Željka Barišić, poduzetnica i jedna od osnivačica Adria Business Networka.

Kristina Krstinić, također poduzetnica i osnivačica Adria Business Networka o događaju ima sljedeće mišljenje – „Danas je umrežavanje jedan od najbitnijih faktora uspješnog poslovanja. Biti prisutan i viđen, predstaviti sebe i svoje rezultate, upoznati konkurenciju i pratiti trendove su glavni koraci u stvaranju dugotrajnog i uspješnog poduzeća. Iz tog razloga smo pokrenuli Adria Business Network događaje, koji će služiti kao potpora pojedincima i poduzećima u umrežavanju i stvaranju novih poslovnih prilika.“

Zone menadžerica Avona koji je sponzor eventa, Ana-Marija Dech rekla nam je – “Odlično događanje i platforma za vrlo interaktivno i opušteno umrežavanje. Prilika za sve, od renomiranih kompanija do poduzetnika početnika da predstave svoje poslovne modele i na licu mjesta ostvare kontakte za nove suradnje.  

Generalni sponzor događaja je Algebra, dok su ostali sponzori Avon, InspireMe, Vina Posavec, Forto umaci, Aero Print. 

Medijski pokrovitelji događaja su časopis i portal Poduzetnik, Netokracija, Media Marketing, Bug, She.hr, Zagrebonline.hr, Story.hr, Rep.hr i Glas Istre.  

Sljedeći  Adria Business Network event održat će se 13.11.2019. u 18 sati u Algebra LABu. Izbor gosta možete saznati praćenjem ovog projekta na društvenim mrežama.

Nastavite čitati