U centru Zagreba otvoren je ekskluzivni Alqvimia Store & Spa
Sadržaj portala
Alqvimia

Otvoren Alqvimia Store & Spa posvećen prirodnim proizvodima i tretmanima za njegu tijela i uma

U samom centru Zagreba, na adresi Augusta Cesarca 4, ekskluzivnim je eventom otvoren Alqvimia Store & Spa koji je okupio partnere, klijente, ambasadore i predstavnike medija.

Alqvimia

Alqvimia

U krasno uređenom prostoru predstavljen je čuveni španjolski brend koji je sinonim za putovanje kroz preobrazbu ljepote transformacijom tijela, uma i duše. U pitanju je ekskluzivna prirodna kozmetika od najčišćih biljnih sirovina nastala kao rezultat harmoničnog spoja drevnih alkemijskih receptura i najsuvremenije tehnologije.

Alqvimia Store & Spa multifunkcionalni je prostor koji se sastoji od tri zone: one prednje u kojoj se klijenti personaliziranim vođenjem od strane educiranog osoblja mogu upoznati s proizvodima, brendom i njegovim benefitima.

U drugoj, intimnijoj zoni mogu se prepustiti i opustiti u specijalno kreiranim Alqvimia tretmanima koji uključuju i autentične Alqvimia rituale.

Također, Alqvimia Store & Spa može se pohvaliti i posebno kreiranim prostorom za boutique evente, radionice, timbildinge, edukacije iz područja aromaterapije, meditacije i wellbeinga.

Alqvimia

Foto: Matej Grgić