Otvoren je Zagrebački Modulee u Novom Zagrebu! Evo zašto morate posjetiti novu oazu za uživanje u ljetnim danima! - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
MODULEE glavna površina

Otvoren je Zagrebački Modulee u Novom Zagrebu! Evo zašto morate posjetiti novu oazu za uživanje u ljetnim danima!

Novi Zagreb dobio je jedinstveno mjesto za druženje, s brojnim zabavnim, kulturnim i gourmet sadržajima!

Na prostranoj površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka, otvoren je modularni pop-up kompleks, svojevrsna urbana oaza, koja na preko tisuću kvadratnih metara nudi pregršt sadržaja!

Među ostalim, tu su prostrana lounge zona za odmor, ležaljke, ljuljačke, klupe i veliki social table, s restoranima koji poslužuju zanimljive svjetske kulinarske kreacije u street-food formi, kao i barovima koji nude ljetne koktele, craft pivu, pjenušac, kao i bezalkoholna osvježenja!

Već u prvih par dana, ovo je postala destinacija brojnih Zagrepčana i njihovih gostiju koji traže mjesto za predah od poslovnih obveza u radnim danima, ljetni večernji izlazak ili bijeg iz gradske gužve, uz osigurana parkirna mjesta i javni prijevoz.

Zagrebački Modulee je i središnja novozagrebačka lokacija za gledanje Europskog prvenstva u nogometu – sve utakmice prenose se na velikom ekranu.

Zagrebački Modulee je više od sjajnog provoda! Uz nastupe DJ-eva i pub kviza koji priprema prekaljeni kvizaš i DJ Mario Kovač, u pop-up art galeriji na rooftopu Modulee-ja trenutno izlaže Mihaela Olujić, akademska slikarica s diplomom Academie Royale des Beaux-Arts de la ville de Bruxelles, čija su platna koja je kreirala posebno za Zagrebački Modulee idealna kulisa za uživanje u programu koji spremamo!

Gourmet ponuda donosi okuse svijeta u Novi Zagreb. Zagrebački Modulee okupio je kreativne ugostitelje koji pripremaju svjetske specijalitete u street-food formi – od španjolskog gazpacha, preko poznatih kubansko-meksičkih zalogaja, svježe pripremljenih sushi rolica, do nezaobilaznih burgera i pulled porka, a uskoro stiže i ručno rađeni sladoled iz Voloskog – Valle Losca Gelato. Tu je i nargila bar, s različitim okusima popularnih nargila, kao i posebno kreirani kokteli te craft pive!

Planirano radno vrijeme je, u skladu s odlukama Stožera civilne zaštite, radnim danom od 17.00 do 23.00 sata, vikendom od 17.00 do 24.00 sata. Više informacija o projektu na Facebooku i Instagramu.