Projekt Learn2be! - Održan prvi transnacionalni sastanak
Sadržaj portala

Projekt Learn2be! – Održan prvi transnacionalni sastanak

U projektu Learn2be! održan je prvi transnacionalni sastanak između Zaposlene iz Zagreba i Eurokoma iz Geracea (Italije) partnerskih organizacija koje provode ovaj program. Cijeli projekt počeo je 1. listopada 2022.  i trajat će do 1. listopada 2023. godine.

prvi-sastanak-projekta-learn2beRadi se o jedinstvenom projektu koji će osnažiti žene na tržištu rada, povećati ravnopravnost i radnu konkurentnost nezaposlenih žena i žena koje mijenjaju karijeru omogućavajući im nova znanja i vještine o rodnoj ravnopravnosti.

Projekt Learn2be! provodit će se kroz inovativni program za povećanje znanja i vještina o rodnoj (ne)ravnopravnosti i radnoj konkurentnosti odraslih žena na tržištu rada, na osnovu kojeg će se održati edukacija u proljeće i ljeto iduće godine, kao i okrugli stol na istu temu.

Edukacija s istim programom održat će se u Italiji i u Hrvatskoj.

Loredana Panetta iz Geracea i Ana Gruden iz Zagreba dogovorile su danas detalje suradnje koja će rezultirati ovim jedinstvenim programom za žene na tržištu rada.

This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

projekt-learn-2-be

Foto: Canva

Nastavite čitati