Najbolja matična mliječ za jačanje imuniteta cijele obitelji
Sadržaj portala
sretna-obitelj-uz-farmakol-maticnu-mlijec

Matična mliječ za jačanje imuniteta cijele obitelji

Matična mliječi izvrstan je spoj vitamina, minerala, aminokiselina i hranjivih materija potrebnih svakom organizmu. Zahvaljujući bogatstvu za zdravlje bitnih sastojaka, preporučuje se u stanjima iscrpljenosti organizma, manjka energije te opće bezvoljnosti.

Najvažnija i prisutna samo u matičnoj mliječi je nezasićena masna kiselina 10 hidroksidecenska kiselina (10-HDA), koja je ujedno i dokaz nepatvorenosti matične mliječi. Upravo se zbog 10-HDA matičnoj mliječi pripisuju brojna ljekovita svojstva.

Matična mliječ Junior

ampule 500 mg

farmakol-ampule-maticna-mlijec-junior

 Za djecu stariju od  3. godine, bez umjetnih boja, konzervansa i sladila.

Ampule sadrže svježu matičnu mliječ koja prirodno sadrži i vitamin C i željezo te podiže opće stanje organizma i potiče apsorpciju željeza.

Uz matičnu mliječ, sadrže i vitamin C iz prirodnog izvora (acerole), te vitamin D i vitamine B kompleksa koji doprinose jačanju imunološkog sustava, jačim kostima i zubima, pravilnom rastu i razvoju.

Farmakol Matična mliječ

ampule 1400 mg

farmakol-ampule-maticna-mlijec

 Za odrasle s oslabljenim obrambenim sposobnostima organizma, za brži oporavak i psihofizičko stanje organizma na prirodan način.

Ampule sadrže svježu matičnu mliječ, bioflavonoide iz citrusa 35 mg, mineral cink u dozi 10 mg što je 100% dnevne potrebe za odraslu osobu, I 1000IU vitamina D3 koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Obnavlja energetske zalihe, održava vitalnost i psihofizičku snagu organizma. Kao prirodni biostimulator i antioksidans regenerira stanice, usporava proces starenja.

Farmakol Gelee royale  Zn-D3, sprej

farmakol-sprej-gelee-royale

 Jedinstven inovativan proizvod, matična mliječ u spreju s dodatkom cinka 10 mg i vitamin D3 2000IU.

100% prirodan proizvod jedinstven po sastavu, brza apsorpcija i maksimalna iskoristivost.

U obliku spreja jednostavna primjena za optimalnu razinu vitamina D, a time bolju imunost i vitalnost!

Gelee royale Zn-D3, sprej potiče stanični metabolizam, održava vitalnost organizma i usporava proces starenja.

Podržava otpornost organizma , smanjuje sklonost upalnim procesima i virusnim infekcijama. Povećava ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu, doprinosi razvoju kostiju i normalnoj funkciji imunosnog sustava.

Foto: Nathan Dumlao / Unsplash