Samsung Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 - sve što treba poslovnim ženama
Sadržaj portala
samsung-galaxy-zflip4-ruzicaste-boje

Samsung Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 – kako ovi pametni telefoni mogu olakšati svakodnevicu poslovnoj ženi

Velik broj ljudi i dalje pokušava postići balans između poslovnog napredovanja i privatnih obveza, svoje želje da budu uspješni roditelji i direktori. To pogotovo vrijedi za žene. Naime, brojne žene na vodećim pozicijama ističu kako im danas u velikoj mjeri pomaže tehnologija, koja optimizira njihovu produktivnost. Žene ističu: trebaju nam uređaji koji su poput nas, koji nemaju problema s multitaskingom.

Nedavno su se na tržištu pojavila dva pametna telefona koji pomažu svakoj poslovnoj ženi da bude super produktivna, ali i moderna. Osim tehničkim specifikacijama, Samsung Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 oduševljavaju predivnim dizajnom i zadovoljavaju tri zahtjeva svake poslovne žene.  

Ženski zahtjev broj 1: Praktičnost + učinkovitost

Zadovoljen! Galaxy Z Fold4 je poput dva pametna telefona, koji su spojeni u jedan. Vrlo lako mu možete „raširiti krila“ i dobiti pravoga leptira koji će učiniti da i vi odletite. Možete odletjeti u svijet tablica, mailova, bez konstantnog korištenja tipke za povratak vrlo brzo. Opcija Multi View omogućuje rad baš kao da ste na računalu – brzo možete odgovarati na mailove, pratiti analize, čitati dokumente. Zahvaljujući App Pair opciji, jednim dodirom možete pokrenuti do tri aplikacije istovremeno – pa time pratiti sastanak, odgovarati na poruke i pratiti mailove.

Samsung Galaxy Z Fold4

Jednako praktičan je i Galaxy Z Flip4 koji stane u svaku malu torbicu. Ovaj pametni telefon možete preklopiti i lako spremiti u džepove traperica, sakoa ili male torbice za izlazak jer je velik poput rumenila. Zbog svoje mogućnosti preklopa, vrlo dramatično možete završiti pozive.

Samsung Galaxy Z Flip4

Ženski zahtjev broj 2: Dobra kamera

Činjenica je – ženska galerija ima u prosjeku 10 000 fotografija, muška galerija 2 000 fotografija. Neovisno jeste li ljubiteljica selfieja, koja sama voli fotografirati sebe i svoje najdraže ili ipak želite da vam se na fotografijama vide i ruke, kamera je bitna.

Galaxy Z Fold4 i Flip4 opremljeni su nadograđenom stražnjom kamerom i SpaceZoom značajkom. Flip4 ima i FlexCam koja pruža svestrani doživljaj kamere bez upotrebe ruku, za snimanje grupnih fotografija, selfieja i videozapisa iz zadivljujuće perspektive. Galaxy Z Flip4 sjajan je izbor za snimanje selfieja i jer na vanjskom zaslonu prikazuje fotografiju u stvarnom vremenu.

Oba modela imaju poboljšani OIS i VDIS i omogućuju čiste videozapise bez podrhtavanja. Snažna obrada omogućuje značajki Super Night Solution da smanji šum kako bi isječci ostali jasni.

Ženski zahtjev broj 3: Prelijepi dizajn

Ženama je važan dizajn doma, dizajn odjeće i obuće, automobila, ali i pametnih telefona. I ovaj je ženski zahtjev zadovoljen. Svojim dizajnom, Galaxy Z Fold4 i Flip4 oduzimaju dah. Elegantni su i lagani i dolaze u prelijepim bojama. Galaxy Z Fold4 možete pronaći u sivo-zelenoj, fantomsko crnoj i bež boji, dok su ljubičasta, grafitna, ružičasto – zlatna i plava rezervirane za Galaxy Z Flip4. Flip4 dodatno možete personalizirati vlastitim fotografijama, videozapisima i AR emotikonima te osloboditi dizajnericu u sebi.

Zahvaljujući Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 moći ćete brzo obavljati sve svoje zadatke kako biste se na kraju dana opustile uz omiljene serije, grupne pozive s prijateljicama ili jednostavno uživale u omiljenoj playlisti.

Nastavite čitati