Djevojka iz močvare: Delia Owens - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

Djevojka iz močvare: Delia Owens

„ Djevojka iz močvare” napeti je kriminalistički roman u kojem je glavna misterija djevojka Kya Clark.Naime,1969., kad je naočiti Chase Andrews pronađen mrtav, stanovnici mirnog gradića, Barkley Cove spremno su uperili prst u Kyu. No, Kya nije onakva kakvom je smatraju. Osjetljiva i inteligentna, godinama je preživljavala sama u močvari koju zove domom, sprijateljujući se s pticama i učeći iz pijeska. No, kad dvojicu mladića iz grada privuče njena divlja ljepota, Kya se otvara novom životu – dok se ne dogodi nezamislivo.

Ovaj roman premašio je čarobnu brojku od milijun prodanih primjeraka! S prodanim pravima u čak 24 zemlje, najprodavanija knjiga na ljestvici New York Timesa, te proglašen od strane istog kao jedan od najboljih kriminalističkih romana 2018. godine te dobitnik Goodreads Choice Awardsa u kategoriji najbolje povijesne beletristike, čeka nas roman koji se ne propušta. Fox 2000 otkupio je filmska prava, i to pod redateljskom palicom Reese Witherspoon,

“S misterijom koja ostavlja bez daha, zapanjujućim Južnjačkim okruženjem te beskrajno fascinirajućom heroinom u svom središtu, obožavala sam knjigu od trenutka kad sam je počela čitati”, izjavila je Witherspoon.

Nastavite čitati