Slatka priča ispričana u obliku knjige - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
kras-knjiga-bajadera

Slatka priča ispričana u obliku knjige

Neodgodivo dobra i poznata brojnim generacijama, Kraš Bajadera od sada dolazi u ekskluzivnom pakiranju inspirirano knjigom. Ova jedinstvena pralina, u svojoj savršenoj kombinaciji biranih sastojaka, predstavlja više od običnog deserta – ona je priča o strasti, tradiciji i bogatom nasljeđu.

Kao što svaka knjiga ima svoju priču, tako i Bajadera priča svoju priču kroz svaki zalogaj. Povijest Bajadere, ispisana je u njenim neodgodivo dobrim pralinama koje čine sadržaj ove knjige. Ona je u početku bila dio sortiranih pralina, ali zbog originalnog sastava i izvrsnog okusa, 1954. g. je lansirana kao jedinstveni proizvod pod imenom Bajadera, naziv koji je postao sinonim za najfinije praline.

kras-bajadera

Pomno birani sastojci poput finog lješnjaka, badema i najkvalitetnije čokolade, čine Bajaderu jedinstvenom i oduševljavaju nepca svih potrošača koji cijene kvalitetu, sofisticiranost i tradiciju već više od 70 godina.

Bajadera 175g u svom ekskluzivnom pakiranju savršen je način da se izrazi ljubav, pažnja i zahvalnost. Pakiranje u obliku knjige budi osjećaj nostalgije, topline i elegancije, čineći svaku priliku posebnijom.

kras-bajadera-u-obliku-knjige (2)

Poklonite je sebi ili voljenima.

NE DOZVOLI UŽITKU DA ČEKA.