Avon donira 60.000kn udruzi SVE za NJU! za borbu protiv raka dojke - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
Avon- kampanja-za-borbu-protiv-raka-dojke

Avon donira 60.000kn udruzi SVE za NJU! za borbu protiv raka dojke

Listopad je mjesec u kojem vas posebno podsjećamo na važnost prevencije u borbi protiv raka dojke. Pozivamo vas na redovan samopregled i odlazak doktoru #budizdrava

Znate li da je rak dojke izlječiv u 91% slučajeva ako se otkrije na vrijeme?

OD nemam vremena DO budizdrava

Poznavati znakove #čekiraj uz ultrazvuk dojke i mamografiju, može spasiti život.

Za psihološku pomoć, pa i onaj prvi razgovor ako ste nešto uočili ili imate ikakvih pitanja, obratite se slobodno na udrugu SVE za NJU! i dobit ćete punu podršku.

OD ne znam kako DO doniraj

Ovog roza listopada Avon je donirao 60.000kn udruzi SVE za nju!

Od samog početka, Avon podržava rad Udruge i pružanje psihološke podrške i pomoći oboljelima i njihovim obiteljima, uvijek dostupne i otvorene Avon sobe u Centru u kojima besplatno može odsjesti svatko tko treba terapije i preglede u glavnom gradu i zajedničku kampanju dizanja svijesti žena o važnosti samopregleda i redovnih odlazaka doktoru: MAMA, #budizdrava!

“S Avonom slavimo godišnjice Centra za psihološku pomoć jer nas Avon podržava od 2010. Naše sobe za smještaj žena dobile su ime po Avonu. Zajedno radimo izvrsne preventivne kampanje i brinemo o oboljelim ženama. Avon je posvećen borbi protiv raka dojke kao malo koja kompanija. Pruža podršku programima Udruge godinama jer prepoznaje potrebe za podrškom oboljelih žena. Zaista smo sretni što imamo takvog partnera, onog pravog, na kojeg se možeš osloniti”, kaže Ljiljana Vukota, psiholog i potpredsjednica udruge SVE za NJU!

OD osjećam se sama DO mi smo s tobom

Svatko od nas može biti Avonove humanitarne obitelji. I svojim malo, možemo pomoći baš onoj kojoj treba. Misliš da ne možeš činiti razliku? Kupnjom proizvoda s roza vrpcom doniraš sav neto prihod i pomažeš borbu protiv raka dojke!

U svakom Avonovom katalogu kroz cijelu godinu možeš biti dio humanitarne obitelji i kupnjom proizvoda s roza vrpcom ili znakom beskonačnosti učiniti razliku, podržati i donirati. Hvala ti!

Već 135 godina Avon podržava žene: osiguravajući inovativne kvalitetne beauty proizvode koje prvenstveno koriste žene, za žene. Milijuni Avon Ladies širom svijeta dolaze do svojih omiljenih brendova kao što su Avon Color i Anew kroz Avonov katalog, kroz društvene mreže – Facebook, Instagram i YouTube grade svoje stranice ljepote i svoj poslovni svijet.

Avon podržava osnaživanje žena, poduzetništvo i promjenu i donirao je više od $1,1 milijardu dolara u borbe protv raka dojke i nasilja nad ženama. Avon u Hrvatskoj posluje od 1997. Najveća je lokalna kompanija direktne prodaje kozmetike.

Nastavite čitati