Edukacija Learn2Be ušla je u treći tjedan - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
learn-2-be-treci-tjedan

Edukacija Learn2Be ušla je u treći tjedan

U trećem tjednu predavanja edukacija Learn2be ili “Nauči da budeš” polaznicama je približila tri teme iz različitih područja

Prvo ovotjedno predavanje na temu važnosti digitalne pismenosti s posebnim naglaskom na principe korištenja društvene mreže LinkedIn održala je Selma Čmelik, specijalistica digitalnog marketinga. Podijelila je savjete o umrežavanju putem te platforme i odgovorila na pitanja koja se tiču izbjegavanja neprofesionalnog ponašanja korisnika aplikacije.

Na drugom smo se predavanju imali priliku upoznati s radom udruge CESI. Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje predstavila je koordinatorica u udruzi Anamarija Tkalčec. Udruga CESI radi na poboljšanju društvenog i ekonomskog položaja ranjivih skupina, s ciljem stvaranja pravednijeg društva. Posebice rade na poboljšanju položaja žena u svijetu rada te suzbijanju nasilja nad ženama.

Posljednje predavanje ovog tjedna održala je Nives Opačić, profesorica hrvatskog jezika i spisateljica na temu rodno osjetljivog jezika i njegove uporabe.

learn-2-be-treci-tjedan-edukacija

learn-2-be-treci-tjedan-prezentacija

Edukaciju Learn2be ili “Nauči da budeš” provode tvrtka Zaposlena d.o.o. iz Zagreba kao nositelj projekta i Associazione Eurokom, neprofitna lokalna razvojna agencija iz Italije kao partner. Cilj ovog programa stjecanja kompetencija o rodnoj ravnopravnosti na tržištu rada je ojačati kompetencije žena koje se nalaze na tržištu rada.

Projekt Learn2be

Nastavite čitati