Nominacije za Izbor za Ženu godine 2023,
Sadržaj portala
zene-nominacija

Nominacije za Izbor za Ženu godine 2024.

Jedan od projekata na koje je Zaposlena – časopis za uspješnu ženu najponosnija sigurno je projekt Izbor za Ženu godine koji se odvija od 1995. godine. Gotovo su tri desetljeća prošla od održavanja prvog Izbora, a tijekom svih tih godina cilj nam je jedno – da se kroz spomenutu manifestaciju slave uspješne žene koje su svojim doprinosom obilježile prethodnu godinu te se potakne rodna ravnopravnost u društvu.

Kao i svake godine, s nestrpljenjem iščekujemo ovogodišnji Izbor koji će se održati polovicom srpnja u zagrebačkom hotelu Esplanade, a koji će, sigurni smo, ponovno okupiti žene od kojih ćemo puno toga naučiti i koje će nam svima biti inspiracija u daljnjoj karijeri.

Svake godine Izbor za Ženu godine pod povećalom je javnosti te medijski popraćen, a upravo zbog toga želimo predstaviti uspješne poslovne žene koje mijenjaju društvo, ruše rodno uvjetovane granice, koje se ne boje izazova i koje uz sve nedaće s kojima se žene i dalje bore, prevladavaju prepreke i rade na svom profesionalnom rastu i razvoju.

Stoga, s veseljem otvaramo ovogodišnje nominacije koje će trajati do 31. svibnja 2024. Želite li da se čuje za ženu kojoj se divite, koja je ostavila trag u društvu, koja mijenja stereotipe i pomiče granice? Sada je pravo vrijeme da je upoznate s nama! Predstavite nam je i nominirajte, a stručni žiri odabrat će nekoliko onih najistaknutijih koje ćemo objaviti netom prije samog Izbora.

Kako nominirati ženu za Izbor Žene godine?

Nominacije za Izbor za Ženu godine možete poslati jednostavnim klikom na Google formu gdje ćete uz samo nekoliko koraka moći nominirati ženu koja vas je inspirirala i koja je ostavila trag u vašim životima.

Prošlogodišnju titulu Žene godine 2023. u uskoj konkurenciji odnijela je Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica javne ustanove u kulturi Tvrđava kulture Šibenik. Svojim radom nepovratno je promijenila grad Šibenik i njegovu reputaciju na dobrobit njegovih građana, ali i brojnih posjetitelja kojima je Šibenik sve zanimljivija destinacija. 

A tko će biti ovogodišnja Žena godine možete odlučiti upravo vi. Sa željom da se glas žena u budućnosti čuje jače te da ravnopravnost spolova bude nešto uobičajeno u društvu, pozdravljamo još jedan Izbor za Ženu godine koji će, sasvim smo sigurni, okupiti uspješne žene koje ostavljaju trag u domaćoj i međunarodnoj povijesti.

Foto: Priscilla Du Preez / Unsplash

Nastavite čitati