Odabrane mentijke za novi ciklus Mentorstva - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
ana-gruden-esplanada

Odabrane mentijke za novi ciklus Mentorstva

Odabrane su kandidatkinje šestog ciklusa projekta “Mentorstvo kao oblik networkinga među ženama” koje će dobiti priliku povezati se sa nekima od najuspješnijih žena u Hrvatskoj.

I ove se godine prijavilo jako mnogo žena željnih novih znanja, iskustva, umrežavanja. Izborna komisija izabrala je one za koje vjeruje da će projektom ostvariti svoj puni potencijal. Izabrane mentijke bit će spojene u mentorske parove s mentoricama koje spremno čekaju da projekt započne kako bi zajedno učile i razvijale karijere.

Projekt časopisa Zaposlena i Večernjeg lista već je ostvario mnoge uspjehe u prethodnim ciklusima, a ove se godine nadaju istom ishodu. Mentijke i mentorice nalazit će se samostalno u idućih pola godine, a zajednički sastanci organizirat će se jednom mjesečno kako bi svi mogli podijeliti svoja iskustva i dodatno se međusobno upoznati.

Popis mentijki u šestom ciklusu Mentorstva

U nastavku slijedi popis mentijki kojima čestitamo i želimo sreću, nadamo se da će ovo iskustvo iskoristiti na najbolji mogući način:

Ines Mišćević, Ivona Prar, Dubravka Raljević, Jasna Bojanić Dujmović, Željana Vidović Mioli, Antonija Kos, Željka Rupčić, Ivana Vitovski, Ivona Rebrović Smetko, Stela Morović, Marta Jelaković, Gordana Biondić, Nikolina Dežmarić Krofak, Milica Tomljenović, Maja Krištafor, Nana Ivanda, Nika Ujević Beusan, Renatta Baršić Bošnjak, Ivana Ivančić Medved, Pamela Rukavina.

Popis mentorica u šestom ciklusu Mentorstva

A ovo je popis ovogodišnjih mentorica koje možete bolje upoznati u našoj kategoriji Mentorstvo među ženama.

Marica Dusper, Snježana Bahtijari, Marija Kalinić, Breda Ivanović, Synthia Dodig, Laura Orlić, Dunja Šimunić Mehdin, Andreja Vukojević, Stella Nišević, Kristina Hustić, Ana Milićević, Ivanka Ćosić Prižmić, Adrijana Vinter, Ines Šuvak Mora i Renata Pucar.

Nastavite čitati