Održan online sastanak projekta Learn2be - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

Održan online sastanak projekta Learn2be

Zadnjeg dana kolovoza održan je online sastanak u projektu Learn2be koji provodi časopis Zaposlena u partnerstvu s udrugom Eurokom iz Italije.

Sastanak na temu “Žene na tržištu rada” održan je uz prisustvo nekoliko žena koje su pohađale edukaciju osnaživanja žena na tržištu rada, održanu rijekom svibnja i lipnja ove godine, te predstavnica poslodavaca, odnosno tvrtki u kojima se provode politike rodne ravnopravnosti.

Sastanku su prisustvovale: Andreja Dorušak, direktorica Odjela ljudskih resursa tvrtke Belupo, Dijana Najjar Raškaj iz Philip Morris Internationala, Ines Šuvak Mora, koordinatorica za raznolikost i HR ekspertica Erste banke, te Marija Huha, direktorica edukacije Adria Balkan regije tvrtke Henkel.

Na sastanku je bilo riječi o tome kako pojedina tvrtka provodi politike rodne ravnopravnosti, odnosno kako to izgleda u praksi. Polaznice edukacije imale su priliku predstaviti se te postavljati pitanja o svemu što ih je zanimalo vezano za tu temu poput tema – jesu li potrebne kvote, što sve čini politiku rodne ravnopravnosti, uzimaju li očevi rodiljne dopuste i sl.

Projekt Learn2be

Nastavite čitati