Ohladite se ovo ljeto uz novu Glacial liniju brenda Fraktal - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
fraktal-glacial-spray

Ohladite se ovo ljeto uz novu Glacial liniju brenda Fraktal

Dva nova proizvoda s potpisom Fraktal Beauty stižu u pravo vrijeme, da ohlade, ali još važnije, hidratiziraju vašu kožu kada god vam je to potrebno.

Dolaskom toplog vremena jedni od omiljenih proizvoda za kožu oni su koji ju hlade i hidratiziraju. Koža pri znojenju može jako dehidrirati što utječe na njen izgled, suhoću, zdravlje i sjaj, a neki ju proizvodi nažalost zbog svojih sastojaka mogu samo dodatno isušiti. Zato vas, sada kada su nam se približila vikend putovanja i odmori na suncu, želimo upoznati s potpuno novom vrstom proizvoda, iza kojih stoji brend Fraktal Beauty.

Fraktal Beauty prvi je hrvatski brend koji se predstavio tržištu kao skincare brend za žene koje se nose sa simptomima perimenopauze i menopauze, kako bi im pružio njegu dehidrirane i suhe kože, anti-age njegu i zaštitu od modernih agresora iz okoliša, te koži vratio hidrataciju i zdravi sjaj. Fraktal Beauty proizvodi jedni su od rijetkih koji se testiraju na našem tržištu, čime se redovito dokazuje njihova učinkovitost, tj. učinkovitost formula i sastojaka.

Ovog proljeća Fraktal predstavlja dva potpuno nova proizvoda; iz linije Glacial koja je nastala kao jednostavno i efikasno rješenje koje donosi osvježenje i trenutnu hidrataciju.

Iza hrvatskog brenda stoji Tea Višek, dugogodišnja stručnjakinja u svijetu kozmetologije. Tein je ‘core’ biznis tvrtka koja sastojcima i formulama opskrbljuje neke od najpoznatijih kozmetičkih kuća u Hrvatskoj, no Tea je nadahnuta vlastitim iskustvom, kao i iskustvom svojih prijateljica i poznanica, odlučila pokrenuti kozmetiku ciljanu za problematiku perimenopauze i menopauze.

”Shvatila sam da je na tržištu jako malo proizvoda koji su kreirani da odgovore na ove probleme i da pomognu ženama i njihovoj koži tijekom hormonalnih promjena. Fraktal Beauty nastajao je nekoliko godina i danas imamo jedinstvene proizvode čije je djelovanje dokazano brojnim neovisnim testiranjima.”, objašnjava Tea.

No Fraktal nije samo ime za koje bi trebale znati žene koje imaju iznad četrdeset godina, ovi proizvodi osvojili su i žene koje traže autentične i sigurne skincare proizvode koji daju rezultate i koji su multifunkcionalni, kao i tip proizvoda za kojima uvijek možete posegnuti po potrebi.

S tom idejom kreirani su i novi Glacial Cooling sprej i Glacial Cooling gel krema, oba s efektom hlađenja i trenutne hidratacije, s više načina korištenja i rezultatima koje ćete obožavati.

Naime, i Fraktal sprej i gel krema pružaju trenutačno smanjenje temperature kože  2,3 °C u samo tri minute. Trenutno hidratiziraju kožu do 45%, a 100% ispitanika potvrdilo je osjećaj hladnoće na koži, kao i osjećaj svježine. Pružit će vam učinkovito hlađenje do čak 20 minuta, dok će se elastičnost kože povećati za 90,91%.

fraktal-glacial-krema

Možete ih koristiti tijekom dana ili noći, za potrebe olakšanja od valunga ili kada god vam je potrebno hlađenje. Sprej je savršeno instant rješenje koje uvijek možete imati uz sebe, dok brzoupijajuću gel kremu možete nanositi po potrebi i više puta dnevno.

Za to je zaslužna znanstveno dokazana formula koju čini fermentirani ekstrakt gljive Albatrellus Confluens, sa snažnim hlađenjem i umirujućim učinkom, te hiperfermentirani sok Aloe Vere koji znatno poboljšava hidrataciju kože i smiruje je. Glacial Cooling sprej i Glacial Cooling gel krema odgovaraju svim tipovima kože, dermatološki su testirani i mogu se koristiti svakodnevno, kao i u toplim noćima koja su pred nama.

Fraktal Beauty brend je koji nudi odgovore za suhoću kože, dehidraciju, bore i iritacije, kao i za probleme kože uzrokovane UV i plavim svjetlom, stresom i vanjskim utjecajima poput zagađenja.

Svi proizvodi dostupni su putem web shopa Fraktalbeauty.hr i u odabranim ljekarnama, a za više informacija o aktivnostima brenda možete zapratiti Instagram profil @fraktal.beauty.

Nastavite čitati