Onaj tako dobar osjećaj da je baš oPIPljivo pozitivno krenulo…
Sadržaj portala
zena-s-naocalama-gleda-papire

Onaj tako dobar osjećaj da je baš oPIPljivo pozitivno krenulo…

Svima nam je taj osjećaj i dobro poznat i jako drag. Radilo se o poslovnom ili privatnom, a kad se dogodi kombinacija – nitko sretniji od nas. Ovdje ćemo ipak o poslovnoj sferi, naravno, nemajući ništa protiv da se pozitivna vibra prelije i na privatno svih upletenih…

PIP-ova apiterapijska linija Farmakol nastaje prvo u našem istraživačkom laboratoriju, a zatim i u proizvodnji i rezultat je 33 godine naše posvećenosti pčelama i njihovim proizvodima, kao i posvećenosti pronalasku rješenja za olakšavanje mnogobrojnih tegoba.

Trideset i treći rođendan proslavili smo krajem studenoga, a u tom mjesecu smo lansirali na tržište i naš Gelée Royale Zn-D3, jedini sprej s matičnom mliječi na tržištu, s izrazito jakom količinom D3 vitamina. U prijevodu – zakon za imunitet!

Naš BronhoBalm balzam i Dermapip krema dobili su velika priznanja u obliku certifikata “Odabrale mame”, a Dermapip krema mu je neki dan pridodala i nagradu Value4Money.

Uz sve to, početkom prosinca smo na tržište izašli s FARMAKOL KIDS gumenim medvjedićima za žvakanje s probiotskim kulturama – spas za probave malih, ali i velikih – razlika je samo u dozvoljenom dnevnom broju gumenih medvjedića.

Dermapip krema – osvojila certifikat “Odabrale mame” i nagradu Value4Money

Dana 9. prosinca osvojili smo nagradu Value4Money u kategoriji “Posebna njega za lice” prema odluci stručnog žirija velikog natječaja u organizaciji miss7 – za našu Dermapip kremu! Sreća prevelika!

FARMAKOL-krema-dermapip

A sreća je prevelika jer je naša draga Dermapip krema naprosto sjajna, no ostala je nekako samozatajna u žestokoj konkurenciji naših drugih proizvoda – nije (do sada!) došla do izražaja koliko svojim sastavom i učincima to zaslužuje. Dermapip krema prava je blagodat za prvenstveno suhu, osjetljivu, umornu i zreliju kožu, a licu donosi intenzivnu regeneraciju i umirenje te blagi anti-age učinak. Najbolje što med, propolis i matična mliječ, uz potporu pantenola, cvjetova nevena i kamilice te kakao maslaca, mogu donijeti koži.

Prvo smo u studenome za nju osvojili certifikat “Odabrale mame”. A mame je nisu odabrale samo zbog njenih benefita za lice, već i zbog toga što se sjajno bori s pelenskim osipom (kao i s drugim iritacijama kože), a odlična je i za prevenciju i terapiju strija u trudnoći.

Sad je evo stigla i nagrada Value4Money – jer Dermapip krema je baš to! Samo pogledajte njene sastojke i njenu cijenu – i sve će vam biti jasno. Bez imalo razmišljanja bi mogla i u neku skupu, fensi ambalažu koja i time ukazuje na vrijednost sadržaja unutra, ali i zahtijeva bitno veću cijenu.

A Farmakol se drži svojeg pristupa – osigurati čim bolji i kvalitetniji proizvod koji pomaže njegovim kupcima, ali je i dostupan. Tako da ako imate još nedoumica za blagdanske darove – s Dermapip kremom (i istoimenim losionom koji je mazivija varijanta za cijelo tijelo) – teško da možete pogriješiti.

Krema je top i sve smo vam o njoj napisali, a Dermapip losion za tijelo divan je kako za bebice, tako i za kožu baka i djedova (ali i sve generacije između) – pa razmislite koga biste sve mogli usrećiti s njim(a) pod borom.

Istinska zvijezda od imuniteta, jedini sprej s matičnom mliječi na tržištu

Gelée Royale Zn-D3 sprej, jedini oralni sprej s matičnom mliječi na našem tržištu, istinski je zakon za imunitet! Zašto je bitno da je sprej? Jer je ludo praktično, maksimalno iskoristivo i baš uvijek može biti s vama (džepovi, torbice, ruksaci…).

FARMAKOL-sprej-gelee-royale-Zn-D3

Njegova nabrijana formulacija idealna je za nabrijavanje imuniteta na najjače! Nova zvijezda farmakološke apiterapije stiže s velikim očekivanjima, prilagođena današnjem (pre)brzom ritmu života, s jedinstvenim sastavom (čak 2000 IU vitamina D3 i 10 mg cinka u dnevnoj dozi, uz najbolju svježu matičnu mliječ i med bagrema) te sa super okusom jagode i mente.

Kombinacija kojom ćete prkositi kroničnoj iscrpljenosti i stresu, kombinacija s kojom ćete se pripremiti za povećane psihičke i fizičke aktivnosti te izloženost virusnim i bakterijskim infekcijama, kombinacija kojom bildate svoj imunitet, izdržljivost i snagu…

Info za kraj

Više o ovim proizvodima, ali i o svim ostalim – pogledajte u Farmakol web shopu te potražite na Facebooku i Instagramu Farmakola.

Nastavite čitati