Počinje pilot edukacija projekta Nauči da budeš! - evo kako se prijaviti
Sadržaj portala
zena-koja-zeli-uciti-na-edukacijama

Počinje pilot edukacija projekta Nauči da budeš! – evo kako se prijaviti

Tvrtka Zaposlena d.o.o. u suradnji sa udrugom Eurokom iz Italije provodi od 1.10.2022. do 1.10. 2023. program Learn2be.

Program nastao u sklopu Erasmus+ projekta Nauči da budeš! – edukacijom žena do povećanja rodne ravnopravnosti na tržištu rada, kojemu je nositelj ZAPOSLENA, izdavaštvo i marketing d.o.o.

Cilj projekta je povećati ravnopravnost i radnu konkurentnost nezaposlenih žena i žena koje mijenjaju karijeru osiguravajući im nova znanja i vještine o rodnoj ravnopravnosti na tržištu rada.

Namjera je razvoj znanja i vještina kojima će se polaznici, posebice žene, osnažiti u području rodne ravnopravnosti na tržištu rada kako bile radno konkurentnije i spremnije na izazove tržište rada.

Pilot edukacija ovog projekta će se održati zadnji tjedan u siječnju 2023. u trajanju od 10 školskih sati, a prijaviti se možete na e-mail zaposlena@zaposlena.hr

Pilot edukacija će se održavati u Varšavskoj ulici broj 17 (Sportsko učilište PESG) u prijepodnevnim satima prema sljedećem rasporedu:

  • srijeda 25. siječnja – od 9:40-13:10 (4 školska sata s pauzama između svakog sata)
  • petak 27. siječnja – od 9:40-12:20 (3 školska sata s pauzama između svakog sata)
  • ponedjeljak 30. siječnja – od 9:40-12:20 (3 školska sata s pauzama između svakog sata)

Cjelovita edukacija će se održati tijekom travnja, svibnja i lipnja 2023. na koju ćemo vas, također, vrlo rado pozvati kada za to dođe vrijeme.

Foto: Icons8 Team /Unsplash

projekt-learn-2-be

Nastavite čitati