Spas za mišiće i prirodni booster za vraćanje energije u hipu - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
sretna-zena

Spas za mišiće i prirodni booster za vraćanje energije u hipu

Koliko vas radi na računalu, s mišem? A koliko vas previše radi s mišem? Neću vam otkriti koliko sati dnevno pišem kao content i copywriterica, ali jednog trena se i na fizičkoj razini poklopilo s previše. I nešto što sam do tada smatrala gotovo urbanom legendom, bol u ručnom zglobu i šaci uslijed previše korištenja miša, postalo je bolna realnost. Brzo sam se dosjetila da ću tekstove pisati na mobitelu – lijevom, ali nije desna bila u stanju biti čak ni držač mobitela. Spasio me Musculpip! Gel mi je doslovno ruku vratio u funkciju. Nešto što nimalo nije slutilo na dobro, riješeno je u dva i pol dana. Mazanje više puta dnevno i magnezij, arnika i gavez napravili su čudo, a usvojila sam i lekciju da je Musculpip pametno uvijek imati doma.

Tereza Lisičar, naša trail trkačica, od malih nogu trči kroz život jer joj je trčanje najveća strast. Ovog ljeta istrčala je i svoj životni san, najpoznatiju i najizazovniju svjetsku trail utrku UT Mont-Blanc. Bodove, kako bi uopće i mogla trčati Mont-Blanc, skupljala je i na trail utrci u Salzburgu “Mozart 100by UTMB”. Na 2. kilometru (od njih 42) utrke u Salzburgu, krenuli su problemi sa stražnjom ložom?!? A u Terezinom ruksaku, osim našeg prirodnog boostera Energypipa, našli su se i uzorci – Musculpipa. I baš ti mali paketići uzoraka ispali su sreća u priči – pokušavajući riješiti intenzivnu bol – Tereza je trčeći razvukla mali paketić i doslovno ga zalijepila na bolni dio. Kaže da je bol nestala jako brzo, a ona je utrku završila sretno i uspješno te potpuno bez boli.

tereza-lisicar

Tereza još dodaje da je odlično što se Musculpip može koristiti i prije i poslije sportskih aktivnosti jer se magnezij upija u kožu i mišiće i čini ih pokretljivijima. A što se tiče samog upijanja – upija se trenutno i ne masti kožu.

Definitivno je da su sportaši, rekreativni trkači, ljubitelji avantura u prirodi… veliki fanovi Farmakol Musculpipa. Zašto im je važan? Mišići izloženi pretjeranom naporu štite se stezanjem, zglobovi na traumu ili pretjerani napor reagiraju upalom, a posljedica je povećana otečenost i ukočenost zgloba (ovo sve ide i uz moju miš priču). Kod manjih ozljeda, ne javljaju se odmah neugoda i otečenost. Nakon treninga mišić je još zagrijan, ali nakon hlađenja, zglob i okolno tkivo postupno počinju naticati i boljeti. Musculpip je tu da vam značajno olakša takve trenutke.

Magnezijev klorid kad se nanosi direktno na kožu trenutno se upija u tkiva i znatno povećava razinu magnezija u organizmu. Ukoliko se Musculpip emulgel koristi nakon aktivnosti, ublažava oteklinu i bol na ozlijeđenom mjestu, opušta napete mišiće i tetive te ublažava stres mišića.

Musculpip uz magnezij klorid sadrži i arniku i gavez, predobar spoj za mišiće i ozljede – za njegu umornih i opterećenih mišića, opuštajuću i osvježavajuću masažu prije i nakon trčanja, teretane, posla… jer pruža osjećaj ugode, ublažava napetost i grčeve mišića. Prava blagodat je kod manjih ozljeda, ali i istegnuća, uganuća i otežanog kretanja. Musculpip se lako razmazuje, brzo upija i ne masti.

musculpip-farmakolMusculpip puno može pomoći i osobama čiji su pokreti postali otežani, a spašava i od noćnih grčeva u mišićima. Netko na poslu stoji satima svaki dan ili mu se posao sastoji od osmosatnog hodanja? I njima će Musculpip donijeti veliko olakšanje. A stvarno dobro dođe imati ga kod kuće – u rasponu od toga da se s nekim dijelom namještaja ukućani u brzini, prečesto i neželjeno susreću, do toga da je ženskoj ruci ponekad nemoguća misija otvoriti neku predobro zatvorenu staklenku, pa unatoč intenzivnom trudu, prije bijelu zastavu digne ruka nego dotični poklopac. I tad je spas za ruku Musculpip.

Za dobivanje energije u hipu, zahvalite Energypipu

Energypip jedan je od proizvoda po kojima su PIP & Farmakol najpoznatiji, obožavaju ga i sportaši i rekreativci, studenti, vozači na duge staze, menadžeri, kreativci koji često rade cijelu noć… razbuđuje, podiže energiju i omogućuje gotovo trenutno fokusiranje i izoštrenost uma. Čarobna vrećica od 12 grama, mješavina najfinijih medova, guarane i acerole – održava budnim cca 6 sati. Pravi je, a potpuno prirodan booster dodatne energije i snage.

energypip-farmakol

Farmakol proizvode potražite u web shopu www.farmakol.hr gdje ćete pronaći i više informacija o proizvodima, kao i na Farmakol Facebooku i Instagramu. Farmakol proizvode možete pronaći i u ljekarnama.

Autor: Renata Kapicl / PIP & Farmakol, Foto: Artem Beliaikin / Unsplash