Top 3 proizvoda protiv proljetnog umora - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
zena-s-djetetom-na-livadi

Top 3 proizvoda protiv proljetnog umora

Proljeće je vjerojatno najomiljenije godišnje doba. Budi se priroda, ali budimo se i mi iz “zimskog sna”. Ponovno oživljavaju parkovi i livade, izvlače se badmintoni i role, počinju trčati i oni koji inače ne trče, kreću izleti i roštiljanja, ali i – zaljubljivanja! No i najsvjetlija priča i najbolja osoba imaju svoju tamnu stranu, pa tako i to divno proljeće donosi sa sobom dosadne i naporne alergije i proljetni umor.

Dobro nam poznati simptomi tog proljetnog umora i iscrpljenosti su: bezvoljnost, pospanost, slabost, razdražljivost, pad koncentracije i imuniteta, nezainteresiranost…

Zasigurno bi odlično rješenje za sređivanje navedenih simptoma bilo zaljubiti se (može i ponovno u istu osobu), jer taj nalet “ništa mi nije teško i sve se može” energije je jedinstven, no nažalost se ne može ni kupiti ni naručiti. Nećete li se naći među sretnicama/sretnicima koje će dohvatiti ovoproljetna Amorova strelica – evo čime vam mi iz PIP-a i Farmakola možemo pomoći u rješavanju proljetnog umora, ali i umora općenito (i ne samo u proljeće)…

 Feropip ili željezo nam je jako važno

Prije svega, imamo sirup željezne volje i snage za hvatanje u koštac s proljetnim umorom! Feropip je medni sirup s dodatkom željezo(II) fumarata koji sadrži i koncentrirani sok aronije (obiluje vitaminima C i P koji osiguravaju bolju iskoristivost željeza), posebno finog okusa. Osnova sirupa je med medljikovac koji potiče i olakšava apsorpciju željeza, a sadrži i vitamin B2, važan za stvaranje stanica krvi. Dodanu vrijednost imaju antioksidansi kojima obiluju med i sok aronije.

Feropip sirup povoljno djeluje na poboljšanje općeg stanja organizma, otklanja umor i iscrpljenost, poboljšava apetit… Zašto nam je željezo važno? Željezo je mineral potreban za brojne vitalne funkcije uključujući rast, reprodukciju i imunitet. Doprinosi pravilnom rastu i razvoju djece, povećanju vitalnosti kod starijih te smanjenju umora i iscrpljenosti kod svih generacija.

farmakol-sirup-feropipNaš želje(z)ni Feropip ne uzrokuje probavne smetnje, ne boji zube i dobro je iskoristiv oblik željeza. Pogodan je za malene od prve godine života, za sve gore spomenute, a osobito je važan trudnicama i dojiljama!

Gelée Royale Zn-D3 sprej – genijalac za imunitet, jedini sprej s matičnom mliječi na tržištu

Gelée Royale Zn-D3 sprej, od milja zvan genijalac za imunitet, jedini je oralni sprej s matičnom mliječi na našem tržištu, zakon za borbu protiv iscrpljenosti i umora! Zašto je bitno da je sprej? Jer je ludo praktičan, maksimalno iskoristiv i baš uvijek može biti s vama (džepovi, najmanje torbice, ruksaci, laptop torbe…). Njegova nabrijana formulacija idealna je za nabrijavanje imuniteta na najjače!

farmakol-sprej-gelee-royale-Zn-D3Prilagođen je današnjem (pre)brzom ritmu života, ima jedinstveni sastav (čak 2000 IU vitamina D3 i 10 mg cinka u dnevnoj dozi, uz najbolju svježu matičnu mliječ i med bagrema) i super okus jagode i mente. Kombinacija je kojom ćete prkositi kroničnoj iscrpljenosti i stresu, kombinacija s kojom ćete se pripremiti za povećane psihičke i fizičke aktivnosti te izloženost virusnim i bakterijskim infekcijama, kombinacija kojom bildate svoj imunitet, izdržljivost i snagu!

gelee-royale-sprej

Za dobivanje energije u hipu, zahvalite Energypipu

Na naš Energypip smo osobito ponosni. Mali, čarobni booster koji vam donosi cca 6 budnih i koncentriranih sati. Mala, čudesna vrećica od 12 grama s najfinijom mješavinom meda, C vitaminom iz acerole i kofeinom iz guarane – učinkovito, moćno, a potpuno prirodno! Na mjestima i u vremenima gdje i kad je važno da da(je)te najbolje od sebe!

EnergypipEnergypip je super rješenje za posebne prigode, one gdje se osim izdržljivosti i snage traži i/ili višesatno nespavanje, visoka razina koncentracije te energija na najjače. Tako da je naš Energypip prijatelj od povjerenja osim trkačima & ostalim sportašima, učenicima & studentima, vozačima na dugim vožnjama, menadžerima, svima onima koji obaraju neke poslovne ili osobne rekorde, govornicima i prezenterima, sudionicima show businessa…

energypip-vrecice

(Pre)brzo vrijeme u kojem živimo i zahtjevi koji se postavljaju pred nas, zasigurno ne pomažu rješavanju proljetnog umora nego mu značajno pojačavaju simptome i tegobe. Olakšajte ih i smanjite njihov utjecaj pomoću naših proizvoda i pokušajte čim više uživati u proljeću – trčite, vozite bicikl, šećite (sami, s obitelji, s prijateljima, s kućnim ljubimcima…), družite se, uživajte u lijepom vremenu, budite aktivni, volite i proljeće i ljude i nemojte zaboraviti voljeti sebe!

Odličan info je da je za besplatnu dostavu iz Farmakol web shopa potrebno u njemu potrošiti svega više od petnaest eura (za dostavu u Hrvatskoj), tako da krenite na www.farmakol.hr, oboružajte se protiv proljetnog umora i uživajte u proljeću punim plućima!

Nastavite čitati