Dessange Zagreb predstavio kolekciju PURE - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

Dessange Zagreb predstavio kolekciju PURE

Povratak svakodnevici, pa barem i ovoj opreznijoj, dočekan je s veseljem i olakšanjem. Popuštanje mjera izolacije značio je i povratak ritualima koje volimo.  Za one koji su vjerni frizerskoj kući Dessange, odlazak na frizuru je upravo jedan od obožavanih rituala. Ovog proljeća, Dessange Zagreb ima dvije važne vijesti i jedan podsjetnik – radi se o online kupovini, novoj kolekciji i održavanju najviših standarda higijene u salonu.

Profesionalna njega kod kuće uz Dessange web shop

Tijekom epidemije koronavirusa, tim Dessange radio je na usavršavanju frizerskih tehnika i dodatnoj edukaciji stilista i kolorista, a pokrenut je i novi, dugoočekivani web shop. U Dessangeovom web shopu nalaze se Phytodess, Dessange Paris, Dessange Stiling, Natural Pigma i Kérastase proizvodi. Iako je salon otvoren, mnogi su još uvijek izvan Zagreba, rade od kuće, i dalje postupaju s posebnim oprezom kad su u pitanju odlasci frizeru ili im je naprosto jednostavnije naručiti omiljene proizvode online. Sad imaju i tu mogućnost, a rok za dostavu proizvoda unutar cijele Hrvatske iznosi od jednog do tri radna dana. Uz svaki proizvod objašnjeno je i kako se koristi te su navedeni svi ključni sastojci, a možete i ostaviti ili pročitati recenzije proizvoda za bržu i sigurniju odluku o kupovini. 

Kolekcija PURE – za nove, prirodne početke

Snaga ženstvenosti je u prirodnom izgledu koji nije potrebno umjetno naglašavati. Time su se u Dessangeu vodili prilikom kreiranja novih stilova za proljeće/ljeto 2020.  Zato će sve biti u znaku kolekcije PURE, koja je točno ono što nam u ovim trenucima treba – čista, prozračna, elegantna, prirodna… Naglasci kolekcije su na kalifornijskom balayageu skupljenom u chic visoke repove, kratkom i grafičkom bobu, skroz kratkim boyish frizurama i kovrčama 80-ih. U svakoj je kolekciji, naravno, ostavljeno mjesta i za „beskrajne“ dužine kose koje su uvijek poželjne. Svi potrebni proizvodi za njegu i oblikovanje navedenih tipova frizura se nalaze u web shopu, što će olakšati svakodnevno održavanje vaših savršenih rezova, kovrča, slojeva ili dužina.

Savršena higijena kao prioritet u svim okolnostima

Otkako su se saloni ponovno otvorili, intenzivno se govori o pojačanim mjerama zaštite zaposlenika i klijenata, što uključuje naglašenu higijenu i održavanje prostora i frizerskog pribora čistima. Najviši higijenski standardi su oduvijek bili jedan od Dessangeovih prioriteta. Ogrtači i ručnici se peru u profesionalnim praonicama, gdje se šalju nakon svakog korištenja. Svaka četka koju koriste Dessange stilisti je dezinficirana i upakirana u zasebno pakiranje te se otvara pred klijentom. Također, dezinficiraju se i glavoperi te frizerski pribor, a površine s kojima je moguće doći u kontakt dezinficirane su nekoliko puta dnevno, pa svatko tko uđe u salon može biti siguran da je higijena na najvišoj mogućoj razini. Cijeli tim opremljen je odgovarajućom zaštitnom opremom i zna protokol higijene.

Ono što je novo su obavezna telefonska rezervacija prije dolaska u salon, dezinfekcija ruku prilikom ulaska (i tijekom boravka u salonu po želji), nošenje zaštitne maske i dolazak bez pratnje.

Svaki klijent koji uđe u salon Dessange, bilo gdje u svijetu, dobiva jedinstveno iskustvo za koje se veže i uživa u svim elementima luksuznog frizerskog salona. Bez obzira na novu svakodnevicu na koju se još uvijek navikavamo, nitko neće ostati zakinut za to jedinstveno iskustvo kojem će se poželjeti uvijek iznova vraćati.