PURE - nova DESSANGE kolekcija za proljeće ljeto 2020. - Zaposlena.hr
Sadržaj portala

PURE – nova DESSANGE kolekcija za proljeće ljeto 2020.

Danas ženstvenost znači prirodni izgled koji ne treba umjetno pojačavati. Ne radi se o praćenju mode, već potvrđivanju identiteta i individualnosti. DESSANGE svijet znači različite stvari za različite ljude. Bezvremenski je, univerzalan i omogućava svakoj ženi da slijedi svoje instinkte. DESSANGE stručnost i znanje omogućuju stvaranje stilova koji će odražavati sve što žena želi i promijeniti stvari ovisno o tome za što je raspoložena. Emiliy i Chrlote savršeno demonstriraju nove stilove u kolekciji Dessange.

Ponytail

Emily je odabrala kalifornijsku Balayage kako bi oživjela svoje duge slojeve bez brige o kontrastu. Snažno osvjetljenje na krajevima stvara odvažnu interakciju svjetla i sjenki, pojačanu visokim repom koji otkriva tamnije korijene. Ovaj šik i moderan ponytail nije samo jednostavan dodatak, već više „couture“ izjava u stilu.

Kratki Bob

Emily je tada bila zavedena prirodnim šarmom svježeg i prozračnog kratkog boba koji stvara iluziju guste kose. U ovoj frizuri nema teksturiranja već samo ravan rez na kojim su postignuti super lagani rezultati: bob se kreće prirodno. Kalifornijska Balayage još uvijek se koristi, s tamnijim korijenjem i vrlo svijetlim krajevima, što stvara atraktivan, slobodan izgled. Ovim je stilom jednostavno upravljati, kosu sušiti prilikom sušenja i nanesite malu količinu voska za oblikovanje DESSANGE Matificirajući za dodavanje teksture.

Kratko dječački

Emily je odlučila zadnji isprobati Short Boyish stil. Djeluje poput muškog kroja, ženstveni se dodir dodaje suženjima na vratu i konturama lica kako bi se dodala elegancija ultra ženstvene kratke šiške. Što se tiče stylinga, kretanje kose se stvara prstima, te se doda Texturizing puder na sam korijen kose tik prije modeliranja fizure.

Beskrajne dužine

Charlotte je oduvijek sanjala o Beskonačnim dužinama. Želja joj je stvorena upotrebom nastavka za kosu koji se savršeno spajaju s njenom prirodnom kosom suptilnim slojem srednjih duljina. Cijeli „look“ je osvjetljen sviše slojeva uvojaka koje prate konture lica. Charlotteina boja kestena zrači sjajem. Styling je sveden na minimum kako bi se održale duljine – samo dodir DESSANGE seruma za krajnje poliranje.

Grafički Bob

Charlotte se za svoj sljedeći look odlučila za odvažni, ultra ženstveni Grafički Bob. Stil tupog kroja sužen je na čeljusti i prekriven je dugim tupim rubom koji prekriva obrve. Tehnika glaziranja stručno je korištena za isticanje Charlotteove boje i reflektiranje svjetlosti. Sve što je potrebno za ovako ravan grafički ravan izgled kose su proizvodi za zaglađivanje kao bi se naglasio ravan rez.

Kovrče iz 80-ih

Charlotte je također inspirirana Curls iz 80-ih koji je odabrala kao svoju posljednju mogućnost. Uvojci na vrhu glave namjerno su izrezane prilično kratko da bi dodale volumen i pažljivo stvorile efekt zaobljenosti. Uvojci duž bočne strane lica i vrata ostale su duže. Charlotte savršeno odiše super kovrčavim završetkom za odvažan i moderan izgled. DESSANGE Mousse za oblikovanje curl-a koristile su se za oblikovanje nanošenjem na vlažnu kosu, a zatim nježnim sušenjem difuzorom.