Irena Pavela Banai: Recept kako biti snažna i energična kroz jesen - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
irena-pavela-banai

Irena Pavela Banai: Recept kako biti snažna i energična kroz jesen

Irena Pavela Banai strastvena je trkačica, organizatorica utrke “Trčimo za mentalno zdravlje” kojom promovira sve benefite tjelesne aktivnosti na naše mentalno zdravlje, doktorica znanosti iz područja psihologije, docentica na Filozofskom fakultetu u Osijeku, ali i majstorica od popularnih receptića (jako jednostavnih, a nutritivno bogatih) na Instagramu – pratiti ju možete na @irenapavela. Sjajna (zaposlena) žena, prava osoba za podijeliti dojmove o njenim omiljenim Farmakol proizvodima u Zaposlenoj.

Čudesni prirodni booster Energypip

Irena:Energypip je postao moj najdraži prirodni način za podizanje energije, dodatni boost u užurbanom svakodnevnom tempu na poslu i naravno – na dužim treninzima. Spašava i na trkačkoj stazi i na biciklu. Znamo svi pozitivne učinke meda na naš organizam, a osim što je Energypip preukusan (a nije presladak!) – jedan paketić s tri male vrećice sadrži više od 28 grama ugljikohidrata. Bez ovog goriva nema ništa. Lako se Energypip vrećica uzme na poslu kao i u trku, jednostavno se nosi na biciklu i po gradu, nalet energije osjeti se jako brzo i uz sve to – divnog je okusa! Uz guaranu i vitamin C, ove magične vrećice sjajan su prirodni stimulans. Oduševljena!”

irena-pavela-banai-farmakol

Energypip je mala, čudesna vrećica od 12 grama s najfinijom mješavinom meda, C vitaminom iz acerole i kofeinom iz guarane – učinkovit, moćan, a potpuno prirodan! Lagano otvaranje, stisnete u usta (neki bi rekli – direkt), a djeluje mo(nu)mentalno – osvajate cca šest budnih i koncentriranih sati. Stoga, nemojte ga uzimati kasno popodne ili navečer ukoliko planirate spavati. No, zato svi oni koji ne planiraju spavati – imaju rješenje za provesti besanu noć. Znači – prekonoćne pripreme izlaganja ili prezentacija, kreativni rad noću, duge noćne vožnje, prekonoćna učenja ili crtanja programa za srednjoškolce i studente… Dolazite doma umorni od čitavog radnog dana, a pred vama je večera ili proslava koju nikako ne možete ili ne želite preskočiti? I tu je Energypip rješenje.

farmakol-energypipNo, vratimo se danu. Najveći fanovi Energypipa su trkači koji se vole družiti s njim i za vrijeme treninga, a osobito – za vrijeme utrka. Odlično posluži i u teretani te na raznoraznim oblicima vježbanja ili plesa. Na fan listi slijede oni koji ga koriste za buđenje, a davno su oguglali na kavu. Energypip sjajno razbuđuje one koji nisu jutarnji tipovi te brzinski donosi visoku razinu koncentracije i energiju na najjače. Zbog takvih moći, sve više ga cijene menadžeri, govornici i prezenteri, sudionici show businessa…

Musculpip emulgel – neumorni borac za mišiće

Što o našem spasiocu za mišiće Musculpip emulgelu kaže Irena?

“Nakon treninga umorne noge uživaju u blagodatima Musculpipa s arnikom, gavezom i sportašima posebno važnim – magnezijem. Lijepo opušta i regenerira, a uz masažu idealan je za super brzi oporavak.”

irena-pavela-banai-s-musculpipom

Za one koji ozbiljno trče ili “samo” trče od točke do točke, obavljajući sto stvari dnevno… Za one čija leđa itekako osjećaju previše sjedenja, noge previše stajanja, ruka previše miša… Ali i za one kojima su godine donijele usporene korake i grčeve u mišićima… Veliko olakšanje će donijeti naš Musculpip emulgel.

Zašto je magnezij toliko važan? Nedostatak magnezija u organizmu manifestira se kao smanjenje izdržljivosti. Zbog toga je tolika potreba našeg tijela za magnezijem. Kad se nanosi direktno na kožu, magnezijev klorid trenutačno se upija u tkiva i znatno povećava razinu magnezija u organizmu. Važno – Musculpip emulgel možete koristiti i prije i poslije intenzivnih aktivnosti. Poslije – znate zašto, a prije jer razina magnezija pada tijekom fizičkih napora. Musculpip se lako razmazuje, brzo upija i ne masti.

Neuništivi “must have” klasik – Farmakol Matična mliječ ampule

Stalno ste na telefonu i/ili laptopu? Poslovne i privatne slike prebrzo promiču, kao da gledate neki film… No, u ovom ubrzanom filmu vi imate glavnu ulogu i vaš organizam to itekako osjeća, zbraja i bilježi. Svima nam treba jaki imunitet, više nego ikad. I to ne samo nama koji puno i previše radimo, nego i svima koji treniraju, uče za ispite, očekuju ih veći napori nego inače… sve do naših dragih baka i djedova.

Farmakol Matična mliječ – ampule 1400 mg, namijenjena je za odrasle osobe s oslabljenim obrambenim sposobnostima organizma, za brži oporavak i psihofizičko stanje organizma na prirodan način. Ampule sadrže svježu matičnu mliječ, bioflavonoide iz citrusa 35 mg, cink u dozi 10 mg što je 100% dnevne potrebe za odraslu osobu i 1000 IU vitamina D3, sinergija koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Obnavlja energetske zalihe, održava vitalnost i psihofizičku snagu organizma. Kao prirodni biostimulator i antioksidans regenerira stanice te usporava proces starenja.

farmakol-maticna-mlijec-ampuleFarmakol proizvode potražite u web shopu www.farmakol.hr, uz napomenu da je dostava besplatna za više od 15 potrošenih eura na www.farmakol.hr u Hrvatskoj i više od 30 potrošenih eura – ako se dostavlja u Sloveniju. Farmakol proizvode možete pronaći i u ljekarnama, a Energypip i u dm-u.

Nastavite čitati