Indestructible - modni brend handmade dizajnerskih komada osvaja snažne, ekološki osviještene žene koje vole biti jedinstvene - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
Indestructible

Indestructible – modni brend handmade dizajnerskih komada osvaja snažne, ekološki osviještene žene koje vole biti jedinstvene

Želimo da Indestructible postane mjesto gdje svaka žena dolazi s osmijehom, a odlazi sretna i ispunjena, kaže Anđelka Valentić, PR i brand ambasadorica te suvlasnica jedinstvenog brenda Indestructible

Moda nije nešto što egzistira samo u haljinama. Moda je na nebu, na ulici, moda ima veze s idejama, načinom života, sa svime što nam se događa, rekla je besmrtna Coco Chanel, a četiri sjajne žene, tu su misao ugradile u svoj način modnog stvaralaštva.

Poduzetnice i zaljubljenice u održivu modu i ručni rad, Slađana Raitze, Anđelka Valentić, Lidija Logar i Jelena Rudić stoje iza branda IndestructibleŽene koje vole Indestructible ekološki su osviještene, cijene handmade komade, kupuju pametno, vole pomagati ženama oko sebe, njegovane su i vole lijepo izgledati, ali u tome ne pretjeruju

Indestructible je puno više od branda, to je način življenja. Uz zagrebački concept room, koji možete razgledati na Jarunu, Indestructible se nalazi i u Njemačkoj, a cijela modna priča krenula je iz Slovenije.

Oaza handmade proizvoda

Oazu handmade proizvoda, hrvatskih i slovenskih brendova predstavlja nam jedinstvena Anđelka Valentić – suvlasnica, PR i ambasadorica brenda Indestructible u Hrvatskoj. Anđelka je godinama gradila uspješnu marketinšku karijeru u korporacijama, a uz marketing, najveća joj je ljubav moda.

Ova dugonoga plavuša zaraznog osmjeha i jedinstvenog stila najbolja je promotorica Indestructible brenda. Kako se filozofija Indestructiblea velikim dijelom bazira na društvenim mrežama, Anđelka kao ambasadorica branda svakodnevno manekenski pozira i prezentira ženstvene Indestructible IT komade koji savršeno odgovaraju svakoj ženskoj figuri.

“Dobra bijela majica, mala torbica, elegantna suknja ili haljina i komad nakita nikada neće izaći iz mode. Taj smjer njeguje naš concept room. Mjesto je to gdje vas savjetujemo kako i što kombinirati ovisno o prigodi i sukladno budžetu. Želimo da Indestructible postane lokacija gdje svaka žena dolazi s osmijehom, a odlazi zadovoljna, ispunjena i sretna”, smatra Anđelka.

Indestructibleov concept room mjesto je koje zrači sofisticiranom elegancijom i nenametljivim luksuzom. Savršeno dočarava modnu i estetsku filozofiju brenda, a nalazi se u Zagrebu u Ulici Josipa Vogrinca 2.

“Naše su usluge usmjerene na svaku ženu i bilo koju figuru tijela, konfekcijske brojeve i godine jer mi sve šivamo ručno. Težimo tome da sve što kupite možete kombinirati na minimalno tri načina i da nosite kroz minimalno tri sezone. Postali smo prepoznatljivi po tome što je naša kvaliteta dostupna svima, te da ono što kupite kod nas nećete vidjeti na deset istih cura u gradu. Ovog proljeća naša je kolekcija inspirirana Italijom, a svaki komad odjevnog predmeta dobit će ime po nekom talijanskom gradu”, otkrivaju nam iz Indestructible concept rooma.

I zaista, svaki je odjevni predmet pomno promišljen i izrađen s mnogo pažnje. Male bijele ili crne haljine, majice s naglašenim ramenima, suknje na preklop, haljine koje se ne gužvaju, ruksaci, torbice, medaljoni i još pregršt čuda pronaći ćete u jedinstvenom concept roomu – Indestructible.

Indestructible –  jer svaka žena može imati stila i biti predivna

Nastavite čitati