Predstavljamo vam novi Supradyn® IMUNO BOOST - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
mama-i-dijete

Predstavljamo vam novi Supradyn® IMUNO BOOST

Dobra prehrana i zdrav način života potiču dobro funkcioniranje imuniteta koji nas štiti od bolesti u vrijeme širenja virusa. Esencijalni mikronutrijenti iz hrane pomažu u razvoju, djelovanju i očuvanju rada imunološkog sustava.

Kad je pristup različitom svježem voću i povrću ograničen, hrana može biti siromašna vitaminima i ostalim mikronutrijentima. Neprekidan stres, smanjeno kretanje i lošija kvaliteta sna opterećuju imunološki sustav.

U tome si možemo pomoći konzumiranjem dodataka prehrani koji nadomještaju nedostatak važnih mikronutrijenata. Supradyn® IMUNO BOOST sadrži tri važna elementa za pružanje podrške imunološkom sustavu: vitamin C, vitamin D i cink.

Što je SUPRADYN® IMUNO BOOST?

Supradyn® IMUNO BOOST dodatak je prehrani koji sadrži vitamine C i D te cink, koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Dostupan je u dva oblika:

Supradyn® IMUNO BOOST, 20 šumećih tableta s okusom naranče

Za odrasle i djecu stariju od 14 godina preporučuje se 1 šumeća tableta dnevno. Tabletu otopite u čaši vode (200 ml) i popijte.

Koje sastojke sadrži Supradyn® IMUNO BOOST?

1 šumeća tableta sadrži:

Supradyn® KIDS IMUNO BOOST, 100 žele bombona s okusom jagode, naranče i papaje

Za djecu od 4. do 6. godine preporučuje se 1 žele bombon na dan. Za djecu stariju od 7 godina preporučuje se 1 – 2 žele bombona na dan.

Koje sastojke sadrži Supradyn® KIDS IMUNO BOOST?

1 šumeća tableta sadrži:

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

CH-20211014-44