Šik i otmjeno - privucite pozornost Pinko torbicama - Zaposlena.hr
Sadržaj portala
zena-nosi-pinko-torbicu

Šik i otmjeno – privucite pozornost Pinko torbicama

Proljeće je najpromjenjivije doba godine – jedan dan vam se čini kao da je vrijeme za pernatu jaknu i snijeg, a drugi dan ste u kožnoj jakni u šetnji po Suncu. Iako se ove promjene vremena ponavljaju iz sezone u sezonu, mnogima teško padaju. Iako svaki dan nosite drugu jaknu, dobra torba bit će uz vas u svim uvjetima.

Koristeći dodatke kao što su moderne Pinko torbice možete biti otmjeni bilo da je snijeg ili sunce – kožna torba pristaje uz sve. Doduše, treba znati upariti idealnu torbu uz svaku kombinaciju i priliku, a u nastavku otkrijte idealne savjete za to.

Miješanje stilova

Kožne torbice i torbe su bezvremenski modni adut te se mogu kombinirati s raznim outfitima. One uvijek odišu elegancijom i mogu podići svaku odjevnu kombinaciju na novu razinu. Zato je ponekad odlično kombinirati naizgled suprotne modne predmete kao što su sportske vans tenisice i kožnu torbu. Sve veći broj žena kombinira poslovne ili romantične odjevne predmete sa svakodnevnim casual komadima.

Miješanjem stilova dodatno ćete istaknuti pojedine dodatke kao što su torbice. Isto vrijedi za kombiniranje elegantnih kaputa sa sportskim vestama ili čak trenirkom. Ono što je donedavno bilo nespojivo, danas dobiva posve novu dimenziju.

Neočekivana boja

Drugi način kako unaprijediti svoju modnu kombinaciju torbicom je korištenjem jarkih i intenzivnih boja. Umjesto da posegnete za bež, bijelim ili crnim torbicama, pronađite one neonski ružičaste nijanse ili klasične crvene boje. Kombinirajući ove boje s neutralnom pozadinom ostvarit ćete izrazito šik izgled, kao s modne piste.

Ova metoda odnosi se na sve torbice u jarkim bojama, a poseban dojam ostvarit će snažna crvena torba. U modnom svijetu i svijetu dizajna, crvena boja ima posebno mjesto, a najjači učinak ima onda kad je ne očekujete.

Tekstura na teksturu

U pravilu kad govorimo o kožnim torbama prvo pomislimo na standardnu glatku kožu, no one ne moraju biti samo takve. Teksturirane torbice od kože poseban su dodatak koji dodatno doprinosi odjevnoj kombinaciji. Mnogi se boje upariti ove torbice s drugim odjevnim predmetima zbog straha od previše teksture, no ponekad to može biti vrlo zanimljiva kombinacija.

Kožne torbice sa izrađenim prugama kombinirajte s čipkom ili bilo kojim drugim teksturiranim materijalom iste boje. U tom slučaju tekstura materijala preuzima ulogu boje i vaš cijeli outfit bit će sasvim šik.

Razne dimenzije za razne prigode

Svi se slažu da su kožne torbe neizostavan dio garderobe, no koje odabrati i upariti s kojim modnim kombinacijama? Male kožne torbe sa zlatnim i srebrnim lancem idealne su za izlaske i večernja druženja. One odaju dojam elegancije, ali i zabave. Velike kožne torbe bit će vaš najbolji prijatelj za svakodnevni život – u njih stane sve što vam treba bez da morate nositi glomazne ruksake koji uništavaju modnu kombinaciju.

Za najglamuroznije prigode tu su i posebne torbice nesvakidašnjih dizajna – s velikim mašnama, vertikalno usmjerene ili s kombinacijom različitih materijala. Kako god okrenete, uz Pinko torbice sigurno ćete svaku modnu kombinaciju podići na novu razinu.

Nastavite čitati