Camping Plitvice - luksuzni kamping podno zvjezdanog neba
Sadržaj portala
camping-plitvice

Camping Plitvice uvode vanjske spa hidromasažne kade za luksuzni kamping doživljaj podno zvjezdanog neba

Camping Plitvice imaju novitet u ponudi – dvije vanjske hidromasažne kade, odnosno jacuzzije, za spa uživanje s potpunom privatnošću u sklopu DELUXE i PREMIUM mobilnih kućica. Wellness podno zvjezdanog neba u netaknutoj prirodi šumskog planinskog predjela, čistog zraka, čarobnih vodenih tokova i mirne oaze za odmor neposredno do Plitvičkih jezera, koja je dovoljno urbana da se osjećate kao u dizajnerskom kvartu s 5 zvjezdica – omogućuje još bolji luksuzni kamping doživljaj.

Okruženi ljepotama Gorskog kotara, u samom srcu Like te na međi čak triju klima (mediteranske, planinske i kontinentalne) smjestile su se Camping Plitvice, luksuzni kamping resort.

camping-plitvice

camping-plitvice-pogled

camping-plitvice-restoran

restoran-camping-plitvice

Početkom travnja otvorili su ovogodišnju sezonu, a NOVITET u ponudi kampa su dvije vanjske spa hidromasažne kade u kojima ćete moći uživati rezervirate li DELUXE i PREMIUM mobilne kuće broj 12 i 15.

jacuzzi-u-camping-plitvicama

lezaljke-i-sampanjac

NOVITET u ponudi kampa je i proširenje kamp parcela koje će sada biti na bijelom šljunku omeđene autohtonim biljkama. Više mjesta ispod zvjezdanog neba za kampere!

Neprestano se trudimo doživljaj boravka u Camping Plitvice učiniti još magičnijim. Proširenje kamp parcela i privatan jacuzzi u dvije smještajne mobilne kućice zasigurno će donijeti zvjezdicu više vašem doživljaju.”  – ističu iz Camping Plitvica

Dobrobiti hidroterapije

Poznato je kako hidroterapija pozitivno djeluje na opuštanje te fizičko i mentalno zdravlje. Uz ostale dobrobiti Plitvičkog kraja kao što je ljekoviti zrak ili čudesni vodeni tokovi te fenomen zemljišnog krajolika – ova nova wellness ponuda Camping Plitvica pomazit će sva vaša osjetila.

Hidromasažna kada je idealan oblik hidroterapije. Mlazovi vode ciljaju na određena područja tijela, pogotovo na ona gdje se nakuplja najviše stresa – vrat, ramena, leđa i noge. Poznato je da tople kupke potiču detoksikaciju pomažući pri tom na smanjenje celulita i ljepši izgled kože. Dodatne funkcije ugrađene u jacuzzi, poput LED rasvjete i muzike pomažu stvaranju opuštenog raspoloženja, ili pak zabavu i poziv na druženje. A najbolje od svega je što se u jacuzziu može uživati tijekom cijele godine.

Osim što se jacuzzi za razliku od bazena može koristiti tijekom cijele godine, pa i u hladnijem periodu sezone, najljepše od svega je što djeca u njemu mogu uživati kao u bazenu, naravno uz nadzor. Uživati tako u ovom luksuznom wellnessu u prirodi Camping Plitvica možete sve do 1.11.2023. “Gledajte na to kao na mala životna zadovoljstva koja vode velikom stilu življenja”, – poručuju iz Camping Plitvica.

Zašto spa hidromasažna kada može vaš odmor učiniti još boljim

  • rješava vas stresa
  • opušta tijelo i napete mišiće
  • pruža osjeća olakšanja u leđima u zglobovima
  • pospješuje cirkulaciju i pozitivno djeluje na disanje
  • omogućuje bolje spavanje
  • pospješuje zdraviji i mlađi izgled

Zvjezdice kojima su Camping Plitvice okružene

Zvjezdice podno zvjezdanog neba nisu jedine kojima je ovaj kamp okružen. Za luksuzan kamping doživljaj zaslužno je i pet zvjezdica kojima su kategorizirani, a koje dijele s tek još nekolicinom kampova u Hrvatskoj.

Smjestiti se možete na jednoj od 29 kamp parcela ili 8 šatorskih, a podjednako možete uživate i s vlastite prostrane terase u jednoj od 17 mobilnih klimatiziranih DELUXE i PREMIUM kućica s privatnim parkingom.

Mobilne kućice uključuju dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, potpuno opremljenu modernu kuhinju, dnevni boravak i privatnu natkrivenu terasu.

Želite li uživati u jutarnjoj kavici na vlastitoj terasi i pri tom bezbrižno gledati djecu kako se igraju na dječjem igralištu, smjestite se u kućice br. 16 i 17, dok oni željni zabave i dobre glazbe mogu birati smještaj u kućicama br. 1 i 2 jer su smještene pokraj Pool bara.

apartmani

igraliste

zena-s-pogledom-na-kamp

djecak-na-romobilu

bicikli

Ova zelena oaza od 16 000 m2 nudi brojne pogodnosti za privatne i grupne posjete kao što je organiziranje team buildinga, vjenčanja, evenata te programa sportskog i avanturističkog duha. Restoran, konferencijska dvorana, vanjsko igralište i teretana, dva vanjska bazena, amfiteatar s ljetnom kino projekcijom, kids lounge, roštilj zona, WiFi pokrivenost cijelog kampa, najam električnih bicikala ili romobila kao i punionica električnih automobila – samo su neke od usluga unutar kampa.

camping-plitvice-bazen-za-odrasle

camping-plitvice-nogometno-igraliste

Za sve one željne avanture i adrenalina, izlet rančevima jelena ili konja, posjet muzejima, rodnom gradu Nikole Tesle, kao i onim muzejima koje je priroda sama kreirala (Baračeve špilje, stari grad Drežnik), unutar kruga od 20 kilometara, na raspolaganju su usluge partnera koje možete dogovoriti na recepciji kampa. Camping Plitvice su i pet friendly kamp s praonicom za kućne ljubimce.

Mnogi poznati putnici, digitalni nomadi, kreativci i blogeri sa svojim obiteljima vraćaju se iz sezone u sezonu u Camping Plitvice, a neki od njih su Kristijan Iličić, Putoholičari, Ribafish, Tomislav Pancirov, Tanja J.Polegubić, Una Pašić Gregorić, Ines Šitum, Nives Celzijus, Dalibor Petko i mnogi drugi.

“Zapakirajte život s dobrim uspomenama, osjetite puls prirode i iskusite luksuzan kamping doživljaj kod nas” – poručuju iz Camping Plitvica